غذا خوردن لذتی انکار نشدنی
غذا خوردن براي همه ما لذتي انکارنشدني است. نمي توان کسي را پيدا کرد که از خوردن غذاهاي خوشمزه و متنوع لذت نبرد. البته در اين بين توجه به ذائقه ها را هم نبايد فراموش شود. به طور مثال غذايي که از نظر برخي خوشمزه و خوب است، به مزاج بعضي ديگر خوش نمي آيد.
با توجه به تنوع در طعم، عطر و بو، مواد اوليه و تکنيک هاي مختلف آشپزي مي توانيم در هر کجاي دنيا که باشيم، غذاي باب ميلمان را پيدا کنيم.
در عصر فناوري همه به دنبال تنوع هستند، غذا هم از اين قاعده مستثنا نيست، به همين دليل پاي غذاهاي ملل مختلف به سفره ها باز شده و همه مردم دنيا دوست دارند که غذاهاي کشورهاي ديگر را هم امتحان کنند. شايد به همين دليل است که گاهي يک غذا در سراسر جهان مورد توجه قرار مي گيرد و طرفداران زيادي پيدا مي کند.
يکي از اين غذاها پلوي ايتاليايي است. غذايي سالم و پرطرفدار که به آساني مي توان آن را تهيه کرد. از ويژگي هاي غذاهاي ايتاليايي هم بايد به سادگي آنها و استفاده از انواع سبزيجات اشاره کرد.
پلوي ايتاليايي
مواد لازم
سينه مرغ يا فيله خلالي شده: 250 گرم
اسفناج خرد شده: 500 گرم
هويج خلالي شده: 300 گرم
پياز سرخ شده: نصف پيمانه
ذرت: نصف پيمانه
محلول زعفران: 2 تا 3 قاشق سوپخوري
قـارچ خرد شده: 300 گرم
برنج: 4 پيمانه
کره: به ميزان لازم
نمک، فلفل و ادويه ايتاليايي: به ميزان لازم
آبليمو: به ميزان لازم
طرز تهيه
اولين کاري که بايد انجام دهيم، مزه دار کردن مرغ با کره است. در مرحله بعد پيازهاي سرخ شده را به مرغ اضافه مي کنيم و کمي تفت مي دهيم. سپس هويج را اضافه و با مواد مخلوط مي کنيم، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه مي دهيم تا مواد پخته و نرم شوند. در ظرف ديگري قارچ هاي خرد شده را با کمي روغن و يک قاشق سوپخوري آبليمو تفت مي دهيم، بعد قارچ ها را با نمک، فلفل و ادويه به مواد اضافه کرده و مخلوط مي کنيم. مواد آماده شده را از روي شعله برمي داريم. در اين مرحله بايد برنج را آبکش کنيم و مواد را لابه لاي برنج بريزيم و بگذاريم دم بکشد. بعد از 30 تا 40 دقيقه پلوي ايتاليايي آماده است. آن را درون ظرف مورد نظر مي ريزيم و تزيين مي کنيم و در کنار خانواده از خوردن اين غذاي خوشمزه لذت مي بريم.
ژله رولی رنگین کمانی
مواد لازم
ژله در رنگ هاي مختلف: 6 بسته
آب جوش براي هر بسته ژله: يک دوم ليوان
بستني وانيلي: 150 گرم(سه بستني ليواني)
طرز تهيه
هر يک بسته ژله را با يک دوم ليوان آب جوش حل کنيد و روي حرارت بگذاريد تا ژله ها خوب حل و شفاف شوند، سپس در حالي که داغ است، بستني را که از فريزر درآورده ايد و يخ زده است، به ژله اضافه کنيد. براي هر بسته ژله دو قاشق غذاخوري بستني اضافه کنيد. مواد را خيلي هم نزنيد تا بعد از بسته شدن دو فاز شود. بگذاريد بستني خودش با گرماي ژله حل شود. در اين مرحله قالب 30 در 40 را چرب کنيد به طوري که کيسه فريزر خوب به قالب بچسبد، حالا کيسه فريزر را پهن و روي آن را چرب کنيد. ژله ها را يکي يکي داخل قالب بريزيد. موقع ريختن قالب را کمي کج کنيد تا رنگ ها با هم مخلوط نشوند. وقتي خيالتان از اين جهت راحت شد، به مدت 15 تا 20 دقيقه ژله را داخل يخچال قرار دهيد. ژله رنگين کماني وقتي کاملا آماده مي شود که بسته شده باشد و روي آن حالت چسبندگي داشته باشد، حالا مي توانيد ژله ها را برش بزنيد و در ظرف مورد نظر بچيند.