یک بار امتحان کنید
غذاهای بین المللی و پرطرفدار
همانطور که مي دانيد، هر منطقه و هر کشوري غذاي خاص خودش را دارد. با اين حال بعضي غذاها بعد از مدتي از غذاي منطقه اي و محلي بيرون مي آيند و به غذايي بين المللي تبديل مي شوند که در اين ميان، غذاهاي ايتاليايي از ديگر کشورها پيشي گرفته اند و در تمام دنيا مي توان آنها را يافت. مثل انواع پيتزا و پاستا که در حال حاضر در فرهنگ آشپزي مردم سراسر دنيا براي خود جايي باز کرده اند.
يکي از اين غذاهاي معروف که علاوه بر ايتاليايي ها، مورد پسند مردم ديگر کشورها نيز قرار گرفته، گاتوي سيب زميني است؛ غذايي مقوي و خوشمزه که با يک بار طبخ آن، مطمئنا جايي در وعده هاي غذايي تان پيدا خواهد کرد. در ادامه طرز تهيه اين غذاي بين المللي را که طرفداران زيادي هم در کل دنيا دارد، برايتان آورده ايم.
گاتوی سیب زمینی
عاطفه حبیبی
مواد لازم
سیب زمینی: یک کیلو
کره: 150 گرم
پنیر پارمزان: 50 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
کالباس: 150 گرم
پنیر موتزارلا توپی: 300 گرم
شیر: یک لیوان
نمک، فلفل و آرد سوخاری: به میزان لازم
طرز تهيه
اولين کاري که انجام مي دهيم، روشن کردن فر و قرار دادن آن روي 200 درجه سانتيگراد است. سپس سيب زميني ها را شسته و آنها را مي پزيم. وقتي پخته شدند، پوستشان را مي گيريم و با رنده ريز رنده مي کنيم(مي توانيد از مخلوط کن هم استفاده کنيد). حالا يک کاسه برمي داريم و به سيب زميني هاي له شده؛ تخم مرغ، نمک، فلفل، کره، پنير پارمزان رنده شده، يک ليوان شير و در نهايت کالباس خرد شده را اضافه مي کنيم و خوب هم مي زنيم. سپس پنير موتزارلا را ورقه ورقه مي کنيم و کنار مي گذاريم. کف سيني را با کمي کره چرب مي کنيم و روي آن مقداري آرد سوخاري مي پاشيم. نصف مخلوط آماده شده را کف سيني پهن مي کنيم. مواد بايد کاملا صاف و يکنواخت پهن شود. در اين مرحله ورق هاي موتزارلا را روي آن مي چينيم. حالا باقي مانده موادمان را روي پنير مي ريزيم و دوباره سطح آن را صاف و يکنواخت مي کنيم. در اين مرحله روي مخلوطي که درست کرده ايم، آرد سوخاري مي پاشيم و کمي کره آب شده روي آن مي ريزيم. ترکيب آماده شده را داخل فر قرار مي دهيم تا بپزد. وقتي کاملا طلايي شد، گاتوي آماده شده را از فر بيرون مي آوريم و در ظرف مورد نظر قرار مي دهيم و به شکل دلخواه برش مي زنيم.
کرم نارگيلی
نسرين قريشي
مواد لازم
شير: 4 ليوان
شکر: يك ليوان
گلاب: نصف استکان
پودر ژلاتين: 4 قاشق غذاخوري
پودر نارگيل: يك ليوان
پودر نشاسته ذرت: يك استكان
وانيل(در صورت تمايل): به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا پودر ژلاتين را با نصف استکان آب مخلوط و بن ماري مي كنيم. سپس شير، شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و روي گاز مي گذاريم. وقتي حالتي شبيه به فرني به خود گرفت، پودر ژلاتين را اضافه مي كنيم. حالا نوبت افزودن گلاب و وانيل است. در پايان هم پودر نارگيل را اضافه مي كنيم و به مدت 6 ساعت در يخچال قرار مي دهيم تا خوب ببندد. بعد از بستن مي توانيد به سليقه دلخواه، كرم نارگيلي تان را تزيين و در كنار خانواده و در جمع دوستان ميل كنيد.
کیک شیفون
مليکا فتاحي
مواد لازم
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 5/1 پيمانه
شکر: يک پيمانه سرخالي
بيکينگ پودر: يک قاشق مرباخوري
وانيل: يک هشتم قاشق چايخوري
آب يا شير: يک چهارم پيمانه
روغن: يک چهارم پيمانه
طرز تهيه
ابتدا زرده و سفيده تخم مرغ را جدا کنيد، سپس سفيده را خوب هم بزنيد، حالا نيمي از شکر را در سفيده بريزيد و خوب هم بزنيد تا پف کند و از ظرف برنگردد. زرده تخم مرغ را به همراه وانيل و بقيه شکر خوب بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود. زرده آماده شده را با شير يا آب مخلوط کنيد و خوب بزنيد، سپس روغن را داخل مواد بريزيد و کمي بزنيد. در اين مرحله؛ آرد و بيکينگ پودري را که سه بار الک شده، به ديگر مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد، به طوري که آرد با بقيه مواد خوب مخلوط شود. حالا همزن را کنار بگذاريد و سفيده تخم مرغ را به آرامي و با ليسک به موادي که با زرده آماده شده بود، اضافه و به صورت دوراني و خيلي آرام مخلوط کنيد. کف قالب مورد نظرتان را کاغذ روغني بيندازيد و مواد را به آرامي داخل آن بريزيد و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتيگراد به مدت يک ساعت قرار دهيد. پس از پخت مي توانيد کيکتان را به صورت دلخواه تزيين کنيد.
براي اطمينان از پخت يک خلال در کيک فرو کنيد، اگر کيک به خلال نچسبيد، يعني کاملا پخته و آماده است.