معاون باشگاه نفت آبادان:

براي ادامه ليگ تابع ستاد مقابله با کرونا هستيم

فيفا مشکل مربي تيم ملي و نفت آبادان را حل مي کند

درحالي که چندي پيش سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در مورد شکايت باشگاه صنعت نفت آبادان مدعي شد که در حال حل کردن موضوع است؛ اما اين باشگاه ادعاي ديگري دارد.روزي که دراگان اسکوچيچ، سرمربي تيم ملي از تيم فوتبال صنعت نفت آبادان جدا شد، ادعا کرد که نمي خواهد در تيم ديگري سرمربي باشد و به دليل بيماري و شرايطي که دارد، مي خواهد به نزد خانواده اش در کرواسي بازگردد؛ اما طولي نکشيد که بعد از جدايي از جمع طلايي پوشان آباداني سر از فدراسيون فوتبال ايران درآورد و سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان شد. همان موقع باشگاه صنعت نفت آبادان، تعهدي را که از اين مربي کروات گرفته بود تا در صورت حضور در تيم ديگري غير از صنعت نفت آبادان در ايران بايد غرامت بدهد، به جريان انداخت. با توجه به بي توجهي اسکوچيچ نسبت به اين موضوع، مسؤولان باشگاه صنعت نفت آبادان هم از او به فيفا شکايت کردند. به همين منظور هفته گذشته سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان درحالي که در يک گفت وگوي تلويزيوني حضور داشت، در مورد اين پرونده مدعي شد که مشکلش با صنعت نفت آبادان در حال حل شدن است. مسعود رضاييان، معاون باشگاه صنعت نفت آبادان در گفت وگو با «مشعل» با تکذيب حل شدن موضوع از سوي سرمربي سابق صنعت نفت، گفت: از روزي که اسکوچيچ رفته تاکنون خبري نشده است؛ البته اوايل ايميلي مي زد؛ اما الان ديگر آن ايميل را هم نمي زند. براي همين ما منتظر رأي فيفا در اين زمينه هستيم.  او در ادامه در خصوص اينکه اسکوچيچ چرا هيچ اقدامي نکرده است، گفت: نه اينکه اقدامي نکرده باشد، وکيل ايشان چند بار از طريق ايميل، با باشگاه ارتباط برقرار کرد ودرآخرين ايميل خود، از باشگاه فرصت بيشتر خواسته بود، چون در مقابل شکايت ما يک لايحه ارائه داده بود که مهلت آن هم 28 آوريل يعني هفته گذشته به پايان رسيد و هنوز هم خبري از آنها نيست.  رضاييان در ادامه با اشاره به اين موضوع که ديگر فقط فيفا بايد تکليف را روشن کند، گفت: باشگاه به خاطر حرمت تيم ملي خيلي صبر کرد و تاکنون منتظرماند؛ اما منافع باشگاه صنعت نفت آبادان مهم تر از هر چيزي است و نبايد بگذاريم حقي خورده شود، بنابراين ديگر همه چيزتمام شده و حالا از اين به بعد منتظر رأي فيفا هستيم.

معاون باشگاه صنعت نفت آبادان در خصوص اينکه فدراسيون فوتبال اقدامي براي حل مشکل انجام داده است يا خير، گفت: فدراسيون تابه حال هيچ اقدامي نکرده و به قول معروف پيشقدم نشده است؛ البته جايي که بحث پول باشد، هيچ کسي پيشقدم نمي شود. البته بايد اين را هم اضافه کنم که طرف حساب ما نه فدراسيون فوتبال و نه وزارت ورزش است. ما با خودش طرف هستيم.

معاون باشگاه صنعت نفت آبادان همچنين در خصوص شرايط اين تيم در دوران کرونايي و تعطيلي مسابقات گفت: بازيکنان طبق خواسته سرمربي، در منازل خود در حال تمرين هستند و ما هم مثل بقيه منتظر تصميم مسؤولان هستيم. در خصوص شروع بازي ها، جزو باشگاه هايي نيستيم که مخالفت کنيم. هر چه فيفا، اي اف سي و ستاد مقابله با کرونا بگويند ما هم تابع هستيم؛ البته در اين خصوص نظر نهايي را مديرعامل و رئيس هيات مديره و اعضاي هيات مديره مي دهند و اين سخن من بر اساس شنيده ها و صحبت هايي است که با اين دوستان داشتم.

رضاييان در مورد شرايط مالي اين باشگاه نيز گفت: در اين مدت تعطيلي توانستيم 20 درصد ديگر قرارداد بازيکنان را بدهيم و مثل ساير تيم ها مجموع پرداختي هاي ما به بازيکنان به 50درصد رسيده است؛ البته بااينکه ما باشگاه پرهزينه اي نيستيم، اگر پول اسکوچيچ برسد، مبلغ نسبتاً خوبي است و مي توانيم گوشه اي از مشکلات مالي باشگاه را حل کنيم.

 

در ماه مبارک رمضان چگونه ورزش کنيم؟

ورزش کردن در ماه مبارک رمضان، مستلزم رعايت نکات و اصولي است و اگر اين نکات و اصول مورد توجه قرار نگيرد، ممکن است بدن فرد دچار کمبود آب و افت شديد انرژي شود. افراد در اين ماه بايد به نسبت روزهاي ديگر، ورزش هاي سبک تري انجام دهند، علاوه بر کاهش ميزان شدت ورزش در اين ماه، بايد مدت زمان آن را هم کم کنيم. به گونه اي که اگر در روزهاي عادي سال سه جلسه يک ساعت و نيمي در طول هفته ورزش مي کرديم، در اين ايام بايد آن را به پنج جلسه نيم ساعته تغيير دهيم. طراحي تمرين براي ورزش کردن در اين ماه نقش مهمي دارد، بنابراين پيشنهاد مي شود ورزشکاران روزه دار سه روز در هفته را به انجام برخي ورزش هاي هوازي مانند ايروبيک با شدت پايين، پياده روي سريع، دو آرام و دوچرخه سواري اختصاص دهند و دو روز هم ورزش هاي قدرتي مانند وزنه زدن سبک انجام دهند. بهترين زمان براي انجام ورزش در اين ماه نيم ساعت قبل از افطار است، چرا که بدن ورزشکار بلافاصله پس از تمرين به آب نياز پيدا مي کند. زمان مناسب ديگر براي ورزش کردن در اين ماه، حدود يک تا دو ساعت پس از خوردن يک افطاري سبک است که البته در اين فاصله فرد بايد به مقدار کافي آب بنوشد تا بتواند به انجام تمرين هاي ورزشي بپردازد. ورزش پيش از خوردن سحري هم از ديگر زمان هاي مناسب ورزش کردن در ماه رمضان است.براي ورزش کردن در اين زمان فرد بايد ساعت 11 شب بخوابد تا بتواند نيم ساعت قبل از زمان سحر بيدار شده و ورزش کند. باتوجه به اينکه بدن افراد ورزشکار در ماه رمضان به آب بيشتري نياز دارد، به اين افراد توصيه مي شود که بين وعده افطار تا سحري به مقدار کافي مايعات و بويژه آب بنوشند.  ورزشکاران مي توانند براي تامين املاح مورد نياز بدن خود، به يک ليوان آب، يک قاشق غذاخوري آب ليمو و مقدار بسيار کمي شکر اضافه کنند. همچنين تاکيد مي شود در اين ماه ورزشکاران از نوشيدن مايعات کافئين دار مانند قهوه پرهيز کنند، چرا که اين نوشيدني ها باعث تکرر ادرار و دفع مقدار زيادي آب از بدن مي شود که در نهايت بدن ورزشکار با کمبود آب، بي حالي و خستگي مواجه خواهد شد.

 

سيد ايوب موسوي در گفت و گو با« مشعل»:

کسب مدال در المپيک،دور از دسترس نيست

ملي پوش آباداني تيم وزنه برداري ملي حفاري اهواز و دارنده مدال برنز وزنه برداري جهان به سهم خود از مردم مي خواهد علاوه بر رعايت نکات بهداشتي براي عبور از بحران شيوع کرونا در خانه بمانند.

سيد ايوب موسوي در اين شرايط که سالن هاي ورزشي تعطيل شده اند، براي حفظ آمادگي جسماني خود، در خانه تمرين مي کند تا براي المپيک مشکلي نداشته باشد و قرنطينه خانگي را بهترين و مؤثرترين راه پيشگيري از کرونا مي داند.

با سيد ايوب موسوي در خصوص وضعيتش و اينکه در دوران کرونا چه مي کند؟ گفت وگويي داشتيم که باهم مي خوانيم.

 با کرونا چه مي کنيد؟

ما هم مثل ساير مردم درگير اين ويروس خطرناک هستيم. اميدوارم هرچه زودتر اين ويروس ريشه کن شود و مردم به زندگي عادي خود برگردند؛ البته به مردم توصيه مي کنم که در خانه بمانند و با رعايت اصول بهداشتي به از بين بردن هرچه زودتر اين بيماري سرعت ببخشند.

  توصيه اي هم براي مردم و ورزشکاران داريد؟

 براي اينکه بتوانيم از انتشار اين ويروس بخوبي جلوگيري کنيم، بايد قرنطينه خانگي را که بهترين و مؤثرترين راه پيشگيري از کروناست، رعايت کنيم. بهترين درمان، پيشگيري است و بهترين پيشگيري هم در رابطه با ويروس کرونا در کشور پرهيز از حضور در اجتماعات است.

 نقش ورزشکاران در اين دوران چقدر مهم است؛ بخصوص ملي پوشان؟

ورزشکاران، الگوهاي خوبي براي جامعه هستند و به توصيه هاي آنها توجه مي شود. بنابراين بايد خود در انجام توصيه هاي بهداشتي پيشقدم شوند و براي رعايت امور بهداشتي و در خانه ماندن با افراد جامعه صحبت کنند. بازهم تأکيددارم و از شهروندان مي خواهم به بهداشت فردي بيشتر توجه کرده و از تردد، بخصوص در اماکن عمومي خودداري کنند. از مردم انتظار داريم که دست به دست هم دهند تا اين ويروس را براي هميشه ريشه کن کنيم.

  از وضعيت خودتان بگوييد. الان که تمرين ها تعطيل شده، چگونه براي المپيک و مسابقات آسيايي آماده مي شويد؟

براي مسابقات قهرماني آسيا که گزينشي المپيک توکيو است، آماده مي شوم و با توجه به تعطيلي اماکن ورزشي و اردوي تيم ملي، تمرين هاي خود را به صورت اختصاصي و روزانه در منزل انجام مي دهم.

 اما گويا مسابقات آسيايي هم لغو شده؟

بله درست است. مسابقات وزنه برداري قهرماني آسيا گزينشي المپيک توکيو قرار بود در شهر «تاشکند» ازبکستان برگزار شود، که لغو شد؛ البته ابتدا قزاقستان ميزبان مسابقات بود که به دليل شيوع ويروس کرونا و اينکه دولت قزاقستان اجازه حضور تعدادي از کشورها را نمي داد، فدراسيون جهاني ميزباني را به ازبکستان واگذار کرد. بااين حال برگزاري مسابقات در ازبکستان هم کنسل شد و حالا بايد ديد تکليف برگزاري مسابقات قهرماني آسيا چه مي شود.

 فکرمي کنيد تعويق مسابقات آسيايي و نيز المپيک به نفع ورزشکاران ايراني بود؟

ما در کوران مسابقات ليگ قرار داشتيم و به قولي بدن ها آماده بود و مي خواستيم در اردو حاضرشويم. همين موضوع شانس ما را براي قهرماني در آسيا و کسب سهميه المپيک افزايش مي داد. اين اتفاق رخ نداد و من فکرمي کنم زمان بيشتري براي تمرين و آمادگي داريم. به هرحال بايد صبر کنيم ببينيم چه پيش مي آيد. من به فال نيک مي گيرم.

  آيا تمرين در خانه مفيد است؟

مسلماً تمرين در باشگاه با خانه خيلي فرق مي کند. در باشگاه کنار ساير هم تيمي ها تمرين مي کنيد و  انگيزه بيشتر است؛ چون بايد رقابت کنيد؛ اما در خانه چنيني شرايطي وجود ندارد. به هرحال تمرين در خانه از هيچي بهتر است.

  شما يک مقام سومي جهان و همين طور نايب قهرماني آسيا را در کارنامه خود داريد. فکرمي کنيد در مسابقات پيش روي آسيايي چه مدالي کسب کنيد و همين طور براي المپيک چه برنامه اي داريد؟

تاريخ مسابقات جديد هنوز معلوم نيست و متأسفانه شما نمي توانيد برنامه ريزي مناسب داشته باشيد؛ اما با تمام اين اوصاف جاي يک مدال طلا و قهرماني آسيا در ويترين افتخاراتم خالي است. من به دنبال قهرماني در آسيا هستم. با گرفتن سهميه المپيک هم سعي مي کنم بر روي سکو بروم. البته کار خيلي سختي در پيش دارم اما کسب مقام در المپيک دور از دسترس نيست، بخصوص اينکه حالا فرصت خوبي براي آماده سازي داريم.

مدالت در المپيک چه رنگي خواهد بود؟

تعيين رنگ مدال از الان خيلي سخت است. بايد وارد مسابقات شويد و بدانيد با چه وزنه برداراني بايد رقابت کنيد؛ اما با تمام اين اوصاف سعي مي کنم که روي سکو بروم و يک مدال خوش رنگ براي کشورم کسب کنم.

رقيبانت از کدام کشورها هستند؟

رقيبان اصلي من از کشورهاي ازبکستان، قزاقستان و روسيه هستند؛ اما در المپيک همه آماده اند و براي کسب مدال مي آيند؛ اما در آسيا همان طور که گفتم، وزنه برداران کشورهاي آسياي ميانه رقيب اصلي هستند.

 آيا فکرمي کرديد روزي موفق به کسب مدال جهاني شويد؟

از کودکي فکرمي کردم روزي بتوانم به مدال جهاني و آسيايي برسم، اگر غيرازاين بود، وارد اين رشته نمي شدم. اميدوارم بتوانم در صورت برگزاري مسابقات قهرماني آسيا يک نتيجه خوب و آبرومندانه بگيرم. هرکسي براي خودش اهدافي ترسيم کرده و من هم از اين قاعده مستثنا نيستم.

سال 98 به لحاظ ورزشي براي شما سال خوبي بود؟

ازنظر ورزشي سال خوبي داشتم؛ چون در 4 مسابقه قهرماني آسيا، قهرماني جهان، جام نعيم سليمان او غلو ترکيه و قطر کاپ صاحب مدال شدم و اين نشان از عملکرد خوب من در سال گذشته است.