شرکت ملی نفت ایران   

تکمیل 111 پروژه مسئولیت اجتماعی در پاییز 99

111پروژه به همت مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز شرکت ملی نفت ایران در پاییز امسال تکمیل شد.

مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز در پاییز امسال،111پروژه را با اعتبار 112میلیارد و179میلیون و400 هزار تومان  با همکاری دستگاه های بهره بردار تکمیل کرده است. از میان این تعداد پروژه تکمیل شده، هفت پروژه آموزشی (یک پروژه در استان  ایلام و 6 پروژه در استان خوزستان)،15پروژه ورزشی(یک پروژه در خوزستان،سه پروژه در فارس،دو پروژه در کهگیلویه و بویراحمد،همچنین سه پروژه در لرستان،یک پروژه در هرمزگان و پنج پروژه در یزد)،85 پروژه بهداشتی (22 پروژه در خوزستان،هفت پروژه در ایلام،10پروژه در بوشهر،10پروژه در فارس،11پروژه در کرمانشاه،همچنین چهار پروژه در کهگیلویه و بویراحمد،9 پروژه در لرستان،11پروژه هرمزگان و یک پروژه در خراسان رضوی)، یک پروژه راه و سه پروژه آبرسانی در استان خوزستان بوده است.

مدیریت نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز همسو با ایفای نقش مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران،اجرای پروژه های آموزشی، ورزشی، بهداشتی، راه، آبرسانی، برق رسانی، خدماتی و... را در مناطق نفت خیز و محروم کشور در دستور کار دارد.

بررسی نیاز پروژه های عمرانی خارک به اعتبارات نفت

نیاز پروژه های عمرانی خارک به اعتبارات نفت در نشستی با حضور مدیر نظارت بر طرح های عمرانی مناطق نفت خیز شرکت ملی نفت ایران و مسئولان شرکت پایانه های نفتی ایران، بررسی شد.

بابک دارابی دربازدید ازجزیره خارک ،در جمع مسئولان شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: صنعت نفت همواره نگاه ویژه ای برای کمک به محیط پیرامونی در قالب مسئولیت اجتماعی دارد و براساس مقررات ودستورعمل ها، خدمات خود را به محیط پیرامون صنعت نفت انجام می دهد.

وی با اشاره به پروژه های فعال جزیره خارک، از تداوم کمک های مالی نفت بافعال شدن فعالیت پیمانکار استخر از سوی اداره ورزش و جوانان بوشهر،پروژه انبارآذوقه توسط شهرداری خارک و همکاری درباره پروژه بلیت شناور مسافربری خبر داد.

 

     پالایشگاه پارسیان

اجرای پروژه 200 هکتاری کمربند سبز

پروژه کمربند سبز 200 هکتاری از سوی شرکت پالایش گاز پارسیان همسو با مسئولیت های اجتماعی اجرا می شود.

علمدار بابایی، سرپرست شرکت پالایش گاز پارسیان در آئین آغاز عملیات اجرایی پروژه کمربند سبز که از تعهدهای این شرکت و وزارت نفت در شهرستان مهر است، گفت: تصمیم داریم به کمک مسئولان منطقه و با محوریت فرمانداری، پروژه های مناسبی در حوزه های مختلف فرهنگی، محیط زیستی، عمرانی و مسائل آموزشی و بهداشتی تعریف کنیم. وی افزود: پس از دریافت مصوبه های لازم وتأمین اعتبار، همچنین  پیگیری اجرای به موقع پروژه ها از نظر کمی و کیفی باید کاری کنیم تا مجموعه وزارت نفت اهتمام بیشتری درباره تخصیص بودجه ها به شهرستان داشته باشد. سرپرست شرکت پالایش گاز پارسیان گفت: هزینه ای که به طرح کمربند سبز اختصاص یافته 50 میلیارد ریال است که از محل تعهدهای شرکت پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: این کمربندسبز 200 هکتاری که با نظارت شهرداری انجام خواهد شد، شامل دو بخش بیولوژیکی یاکاشت درختان وساخت سازه است؛ با ساخت بخش سازه ای، سیلاب ها نیز تا حدود زیادی مهار می شوند.

 

   پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد

توزیع 143 میلیون لیتر نفت گاز یورو 4

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد از توزیع143میلیون لیترنفت گاز یورو4 در 9 ماه امسال خبر داد.

عبدالرضا انتظاری گفت: این مقدار نفت گازبا استاندارد یورو 4، در 12 جایگاه عرضه سوخت منتخب در مسیر ترانزیت استان یزد، تامین و توزیع شده است. وی با اشاره به فرارسیدن فصل سرما تصریح کرد: شرکت ملی فرآورده های نفتی منطقه یزد هیچ مشکلی در تأمین سوخت زمستانی ندارد و برای این منظور از پیش برنامه ریزی های لازم را تدارک لازم را دیده است.

 انتظاری با اشاره به اجرای طرح توزیع الکترونیکی نفت سفید و گاز مایع از طریق زیرساخت بانکی، از مصرف کنندگان نفت سفید و گاز مایع شامل خانوار، اصناف وصنایع خواست با مراجعه به سامانه درخواست فرآورده های نفتی(سدف) به نشانی GCR.NIOPDC.IR در بخش ثبت خانوار، اطلاعات خواسته شده را تکمیل و کارت بانکی خود را به منظور تخصیص سهمیه معرفی کنند.

 

گازسوز شدن رایگان 476 دستگاه خودرو

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه یزد همچنین از دوگانه سوز شدن رایگان 476 خودرو عمومی (وانت بار و تاکسی) از ابتدای اجرای این طرح در استان یزد خبر داد. عبدالرضا انتظاری گفت: این تعداد خودرو با اجرای طرح گازسوزکردن خودروهای عمومی که ازاوایل اردیبهشت ماه امسال براساس مصوبه شورای اقتصاد و همسو با مصرف بهینه سوخت در حوزه حمل ونقل اجرایی شده است به طور رایگان دوگانه سوز شده اند . وی افزود: پنج کارگاه فعال و آماده ارائه خدمات برای  نفتی منطقه یزد با اشاره به گذشت چند ماه از اجرای این دوگانه سوز کردن رایگان خودروهای عمومی طرح، از دارندگان این خودروها خواست به منظوربهره مندی از تسهیلات مربوط به طرح مزبوربه سامانه دریافت فرآورده های نفتی(سدف) به نشانی GCR.NIOPDC.IR مراجعه و با ثبت درخواست برای گازسوز کردن خودرو خود نوبت بگیرند.

 

    شرکت ملی حفاری ایران

حفر 82 حلقه چاه خشکی و دریایی در خارک

شرکت ملی حفاری ایران از حفاری و تکمیل 82 حلقه چاه نفت در بخش های خشکی و دریایی جزیره خارک خبر داد. فرید بچاری،معاون مدیریت عملیات دریایی شرکت ملی حفاری ایران در گرامیداشت15 دی،روز ملی جزیره خارک،گفت: این شرکت در چهار دهه گذشته بنا بر برنامه های تبیین شده،دستگاه های حفاری خشکی 42، 51 و63 فتح، همچنین دستگاه های حفاری شهید مدرس و شهید رجایی را در این جزیره به کار گرفته است.   وی افزود: براساس مستندهای موجود، از مجموع چاه های توسعه ای و تعمیری در موقعیت یاد شده،با به کارگیری دستگاه حفاری 42 فتح، 53 حلقه چاه، دستگاه 63 فتح،6حلقه و دستگاه51 فتح نیز6حلقه چاه در بخش خشکی جزیره خارک حفر و تکمیل شده است. معاون مدیریت عملیات دریایی شرکت ملی حفاری ایران اظهار کرد: در بخش دریا نیز حفاری 15حلقه چاه به دستگاه حفاری شهید مدرس و دو حلقه به دستگاه حفاری شهید رجایی اختصاص دارد. بچاری با اشاره به تلاش شبانه روزی کارکنان عملیاتی شرکت ملی حفاری ایران در تحقق برنامه های شرکت نفت فلات قاره برای حفاری چاه ها در جزیره خارک تصریح کرد: به منظور شتاب بخشی به اجرای عملیات حفاری و کاهش زمان جابه جایی دستگاه های حفاری، متخصصان شرکت ملی حفاری برای نخستین بار به ساخت دو دستگاه ریل کشنده (Pony Base) در این منطقه اقدام کرده اند. وی افزود: متراژ حفاری چاه ها در جزیره خارک در این مدت درمجموع 64 هزار و 482 متر بوده که 28 هزار و 466متر آن مربوط به چاه های دریایی است. معاون مدیریت عملیات دریایی شرکت ملی حفاری ایران با اشاره به اینکه هم اکنون دستگاه حفاری 42فتح در جزیره خارک استقرار دارد،گفت:از ابتدای امسال تاکنون،هفت حلقه چاه در این منطقه تعمیر و تکمیل شده و تعمیر یک حلقه چاه نیز در دست اجراست.

آغاز حفاری چاه اکتشافی نام آوران - 1

شرکت ملی حفاری تحت قرارداد مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، دستگاه حفاری سنگین 74 فتح را در موقعیت میدان نفتی نام آوران مستقر و راه اندازی کرده است. سعید نظری مدیر پروژه دو دستگاه حفاری خشکی و خدمات جانبی شرکت ملی حفاری ایران گفت:این دستگاه حفاری با توان 2هزار اسب بخار،از دو هفته عملیات حفاری چاه اکتشافی نام آوران - 1 را آغاز کرده است. وی افزود:براساس توافق میان ملی شرکت حفاری ایران و مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران،دستگاه حفاری 89 فتح نیز برای حفاری چاه اکتشافی نام آوران– 2 در این میدان نفتی در نظر گرفته شده است و به زودی در این موقعیت مستقر خواهد شد. مدیر پروژه دو دستگاه حفاری خشکی و خدمات جانبی شرکت ملی حفاری ایران گفت: این شرکت در همین ارتباط همزمان با انجام عملیات حفاری چاه ها، خدمات جانبی حفاری را به مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران ارائه می دهد.

 

    شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی

افزایش تولید روزانه گاز به 170 میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران از افزایش تولید روزانه گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی به 170 میلیون مترمکعب خبر داد. رامین حاتمی در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، 97 درصد برنامه تولید نفت و گاز شرکت بهره برداری زاگرس جنوبی محقق شده است.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در تأمین گاز کشور افزود: این شرکت به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده گاز در ساختار شرکت نفت مناطق مرکزی ایران،70درصد گاز تولیدی این شرکت و 20 درصد گاز تولیدی کشور را تأمین می کند.

حاتمی به موقعیت خاص شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی به دلیل گستردگی جغرافیایی وسیع در سه استان فارس،ب وشهر و هرمزگان نیز اشاره و تصریح کرد: این موضوع سبب شده است این شرکت از نظر منابع انسانی یکی از شرکت های غنی در سطح وزارت نفت باشد و از این امکان باید به بهترین نحو ممکن استفاده شود.

وی تغییر مدیریت ها را بخش جدایی ناپذیر درسازمان ها خواند و افزود: شرکت بهره برداری زاگرس جنوبی در مسیر درست توسعه قرار دارد و ضمن توجه به آینده، روند توسعه آن نیز باید بیش از پیش ادامه یابد.

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بر الزام هایی مانند توجه به مسائل نیروی انسانی، تولید صیانتی از مخازن، برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم برای توسعه و تولید حداکثری، حفظ سرمایه های سازمانی،اتخاذ رویکرد مدیریت علمی، شایسته سالاری و عدالت محوری برای ارتقای انگیزه حداکثری در کارکنان، همچنین  بهبود و سالم سازی فرآیندهای جاری و تصمیم گیری سریع و شفاف برای تحقق به موقع مأموریت های محوله تأکید کرد.

حاتمی در بخشی دیگر از صحبت های خود از سرمایه گذاری یک میلیارد دلاری در توسعه میدان های منطقه عملیاتی نار و کنگان، همچنین وآغار و دالان و ساخت ایستگاه های تقویت فشار گاز در مناطق عملیاتی نار و کنگان و پارسیان خبر داد.

سیدابوالحسن محمدی، مدیرعامل جدید شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی نیز با اشاره به ضرورت ادامه روند برنامه توسعه همه جانبه گفت: این شرکت از نظر منابع انسانی متخصص و دانش محور از ظرفیت بالایی بهره مند است و با تکیه بر توان همین افراد، اهداف و برنامه های خرد و کلان توسعه این شرکت ادامه می یابد.

وی اظهار کرد: افزون بر تولید حداکثری و صیانتی از میدان های گازی، برنامه های شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی بر اساس توسعه ارتباطات مؤثر درون و برون سازمانی، استفاده از خرد جمعی، تقسیم بندی سطوح مدیریتی، توسعه فرهنگ سازمانی و پیاده سازی مدل کدهای اخلاق حرفه ای پیش می رود.

 

    شرکت بهره برداری  نفت و گاز مارون

تعمیر اساسی خط لوله انتقال گاز به کارخانه ان جی ال 400

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون از انجام تعمیرات اساسی خط لوله 20 اینچ گاز کمکی غرب، حدفاصل مجتمع صنعتی شماره یک تا کارخانه گاز و گازمایع 400 خبر داد. حمید کاویان با اشاره به اجرای این پروژه درشرایط سخت محیطی، گفت: این خط لوله 19 کیلومتری، روزانه حدود 10میلیون فوت مکعب گاز را انتقال می دهد. وی با بیان اینکه در شرایط اضطراری از این خط لوله به عنوان جایگزین خط اصلی انتقال گاز مرحله نخست استفاده می شود، ادامه داد: حفظ ایمنی و سلامت فرآیندی این خط لوله همواره در دستور کار قرار دارد تا خللی در فرآیند پایدار تولید ایجاد نشود. کاویان با اشاره به اقدام های تعمیراتی انجام شده درخط لوله 20 اینچ یاد شده، تصریح کرد: خط تخلیه وعملیات توپک رانی انجام شده و خاکبرداری، برشکاری و تعویض بیش از 60 متر از خط لوله در نقاط مختلف آن  پایان یافته است.

 

  شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون

پرداخت کامل عوارض آلایندگی شرکت های نفتی

‫شرکت های بهره برداری نفت و گاز کارون و مارون از پرداخت کامل عوارض آلایندگی خبر دادند و اعلام کردند: شرکت های بهره بردار نفت و گاز در خوزستان از مؤدیان مالیاتی خوش حساب این استان  به شمار می روند.

غلامرضا مفیدی،مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در سلسله نشست های کارشناسی«هم گفت»با موضوع عوارض آلایندگی در استان خوزستان،از پرداخت سالانه بیش از 2 هزار میلیارد ریال انواع عوارض و مالیات از سوی این شرکت خبر داد.

وی با بیان اینکه شرکت های بهره بردار نفت استان خوزستان در فرآیند فروش نفت دخالتی ندارند، افزود: این شرکت ها برای پرداخت عوارض آلایندگی نفت از محل فروش نفت نیز اختیاری ندارند و برابر تکلیفی که دارند، عوارض آلایندگی ناشی از استخراج و تولید را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کنند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با اشاره به اینکه یک درصد از بودجه 14.5 درصدی شرکت ها پس از پشت سر گذاشتن تشریفات قانونی پرداخت شده است،ادامه داد: اداره کل امور مالیاتی،پرداخت عوارض آلایندگی شرکت های بهره بردار از محل فروش نفت را تعیین کرده است.

مفیدی گفت:پرداخت عوارض آلایندگی از محل فروش نفت نیازمند تخصیص بودجه از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشوراست.در این زمینه باید سازوکار قانونی در بودجه سالانه کشور ایجاد شود که آمادگی لازم برای همکاری در این فرآیند وجود دارد.

وی با اشاره به پرداخت ماهانه10میلیارد ریال(به طورمیانگین)عوارض حق آلایندگی ناشی از تولید نفت به اداره کل امور مالیاتی استان خوزستان اظهار کرد: براساس میزان تولید،دیگر شرکت های نفتی مستقر در استان خوزستان این عوارض را پرداخت کرده اند و از این بابت بدهی ندارند. مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با اشاره به اجرای طرح های زیست محیطی در سال های مختلف و در دست اجرا بودن پروژه های دیگر به وسیله شرکت های نفتی مستقر در استان خوزستان، تصریح کرد: این شرکت ها به منظور حمایت از منابع مالی استان، به منظور دریافت تخفیف عوارض آلایندگی از اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، اقدامی نکرده اند.

مفیدی به تصمیم شورای عالی مالیاتی در زمینه عوارض آلایندگی شرکت های نفتی اشاره کرد و افزود: براساس مصوبه این شورا، عوارض آلایندگی باید از یک درصد بودجه سالانه شرکت های نفتی(اجرت 14.5درصد شرکت های بهره بردار نفتی در تولید نفت) پرداخت شود.

حمید کاویان، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون نیز در بخش دیگری از این نشست با بیان اینکه شرکت های بهره بردار در زمینه فروش نفت فعالیتی ندارند،گفت:این شرکت ها تنها وظیفه استخراج، تولید و انتقال نفت و گاز را به عهده دارند و این شرکت ها در خوزستان تاکنون هر آنچه قانون برای آنها تعیین کرده ازجمله پرداخت عوارض آلایندگی را پرداخت کرده اند.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون اظهار کرد: عوارض آلایندگی ناشی از نفت از محل کارمزد تولید به اداره کل امور مالیاتی پرداخت شده است و اگر مطالباتی فراتر از این رقم وجود داشته باشد، باید منابع آن از سوی دولت (بودجه عمومی کشور) در اختیار شرکت های بهره بردار قرار گیرد.

اهدای اقلام بهداشتی به بیمارستان سینای کوت عبدالله

شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون از تهیه و اهدای اقلام مصرفی مورد نیاز بیمارستان سینا در منطقه کم برخوردار کوت عبدالله شهرستان کارون خبر داد.

غلامرضا مفیدی، مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون گفت: برای عمل به مسئولیت های اجتماعی و پشتیبانی از مدافعان سلامت، نیازهای بیمارستان سینا در منطقه کوت عبدالله که پذیرنده بیماران کرونایی است، شناسایی و بخشی از اقلام مصرفی مورد نیاز این مرکز درمانی تأمین و تحویل شد.

وی با بیان اینکه این اقدام با هماهنگی فرمانداری شهرستان کارون و مسئولان بیمارستان سینا انجام شده است، افزود:انواع ماسک،محلول ضدعفونی کننده، ملزومات حفاظت فردی، پشتیبانی و خدماتی، آب معدنی ازجمله اقلام اهدایی هستند که به بیمارستان سینای منطقه کوت عبدالله شهرستان کارون اهدا شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون با تأکید بر اینکه این شرکت در کنار رسالت خطیر تولید نفت و گاز، همواره به مسئولیت های اجتماعی درباره جامعه پیرامونی شهری و روستایی همجوار تأسیسات اهتمام لازم را داشته است، اظهار کرد: کمک به مدافعان سلامت به عنوان خط مقدم پیشگیری و مقابله با کرونا و رفع نیازهای مراکز درمان، همچنین اعزام گروه های بسیج جهادی برای ضدعفونی و گندزدایی معابر و منازل و توزیع بسته های بهداشتی در روستاهای همجوار تأسیسات و مناطق کم برخوردار شهری، بخش دیگری ازخدمات شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون در پشتیبانی و رویارویی با شیوع کرونا به شمار می آیند.