نبات طعم دار

  آتینا عالی

 نبات جزو آن دسته از شیرین کننده های پرطرفداری است که در تمام خانه ها پیدا می شود، اما تهیه نبات های رنگی که می توانند هم خاصیت درمانی داشته باشند و هم جانشین آبنبات های قدیمی شوند را نباید فراموش کرد. نبات های رنگی خوشمزه را می توان به راحتی در خانه تهیه کرد تا به این ترتیب از سالم بودن آنها مطمئن بود.

 مواد لازم

لیمو عمانی

دارچین

قهوه

پونه

آویشن

چای سبز

چای ترش

گل پنیرک

گل سرخ

پودر لبو

علاوه بر این مواد می توانید از طعم دهنده های دیگری مثل پودر کاکائو برای داخل شیر یا خاک شیر، زنجبیل، بابونه، نعنا و طعم های دیگری هم استفاده کنید.

 طرز تهیه

ابتدا با برس سیلیکونی کمی آب به نبات می زنیم، سپس نبات هایمان را در ادویه ها و سبزیجات گیاهی خشک و معطر و پودری که آماده کرده ایم، می غلتانیم. بعد از آن اجازه می دهیم که طعم ها به خورد نبات ها برود و کاملا خشک شود.

 

 

غذایی آسان و مقوی

قارچ پلو

  محیا اترک

پلو ها جایگاه ویژه ای در آشپزی ما ایرانی ها دارند، از آن جهت که می توان آنها را  با انواع سبزیجات، گوشت و مواد پروتئینی ترکیب کرد و غذایی خوشمزه پخت. سبزی پلو، لوبیاپلو و بسیاری از پلوهای دیگر در برنامه غذایی مان گنجانده شده اند، اما قارچ پلو شاید جزو پلو هایی باشد که تاکنون اصلا جایی در برنامه غذایی مان نداشته، در حالی که این پلو بسیار مفید و مغذی است و برای افرادی که قارچ را به جای گوشت استفاده می کنند، گزینه بسیار خوبی خواهد بود. این پلو را می توان در مدت زمان کوتاهی تهیه کرد و از طعم دلپذیرش لذت برد.

  مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه

پیاز: یک عدد

سینه مرغ: یک عدد

قارچ: ۳۰۰ گرم

شوید: ۳ دسته

سیر: ۲ حبه

ادویه کاری: یک دوم قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زعفران: به میزان لازم

  طرز تهیه

پیاز را با کمی روغن درون یک تابه سرخ کرده و سیر را اضافه می کنیم. ۲ دقیقه بعد سینه مرغ را مکعبی برش می زنیم و به همراه ادویه ها تفت می دهیم. بعد از اینکه مرغ ها خوب سرخ شدند، قارچ اسلایس شده و شوید ساطوری را اضافه می کنیم و در تابه را می گذاریم تا مرغ با آب قارچ بپزد. (حتما صبر کنید آب مواد کشیده شود) سپس برنج را با آب و نمک می پزیم و آبکش می کنیم. حالا یک سوم برنج آبکش شده را زعفرانی می کنیم. کف و دیواره های قابلمه مورد نظر را چرب کرده و صبر می کنیم روغن کاملا داغ شود. حالا برنج زعفرانی را کف قابلمه فشرده می کنیم و به کمک یک کاسه، برنج سفید را در قسمت دیواره های قابلمه می ریزیم و باز فشرده می کنیم تا یک چاله ایجاد شود. سپس موادی را که درست کرده ایم، داخل چاله می ریزیم و با باقی مانده برنج سفید روی مواد را می پوشانیم و باز هم فشرده می کنیم. در نهایت هم حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه اجازه می دهیم برنج دم بکشد و ته دیگ درست شود.

برای جدا کردن برنج اجازه می دهیم کمی سرد شود و به کمک آب سرد کف قابلمه را خنک کرده و برنج را از دیواره هایش جدا می کنیم.

 نکته

حتما اجازه دهید روغن داغ شود تا برنج نچسبد و دیواره های برنج هم خوب خشک و ته دیگ شود تا قالبی دربیاید.

 

كاپ كيك شكلاتی

 مهسا محمودی

مواد لازم

تخم مرغ: ٥ عدد

آرد: ٢ پيمانه

شير: یک پيمانه

شكر: یک پيمانه

روغن مايع: یک پيمانه

بیكينگ پودر: یک قاشق غذاخوری سرخالي

وانيل: یک هشتم قاشق چایخوری

پودر كاكائو: ٢ قاشق غذاخوری

پودر نارگيل: یک دوم پيمانه

اسانس نارگيل: به ميزان لازم

 طرز تهیه

تخم مرغ، شكر و وانيل را با هم  مخلوط کرده و هم می زنیم تا كرم رنگ شود و دو برابر حجم بگیرد.

سپس شير و روغن مايع را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. مواد خشك به جز پودر نارگيل را هم با هم تركيب کرده و سه بار الك می کنیم و پس از آن به مواد بالا اضافه می کنیم و با دور كند همزن فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم (زياد هم نمی زنیم چون مواد کاپ کیک مان ممکن است خراب شود).

حالا اسانس و پودر نارگيل را اضافه کرده و با ليسك خوب مخلوط می کنیم.

 کاغذ روغنی مخصوص مافین را داخل قالب می گذاریم و سه چهارم آن را با مواد پر می کنیم.

 بعد از پر کردن تمام قالب ها، آنها را داخل فر با دماي ١٨٠ به مدت ٢٥ دقيقه قرار می دهیم تا کاپ کیک های شکلاتی مان کاملا پخته شوند.