شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب
اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای 20 هزار نیروی ارکان ثالث
مدیرمنابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب از اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای 20هزار نفر ازنیروهای ارکان ثالث، روزآمد کردن پیمان ها و اعمال اضافات عمومی سال 1401در این شرکت خبر داد.
منوچهر بارانی گفت: این طرح به دنبال موافقت نامه وزارتخانه های نفت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در30مهرماه 1399ازسوی شرکت ملی نفت ایران ابلاغ و به دنبال آن کارگروهی از ادارات ذی ربط برای اجرای آن تشکیل شد.
وی اظهارکرد: به دلیل آماربالای کارکنان مشمول این طرح که حدود 20 هزار نیروی ارکان ثالث را در320 پیمان شامل می شود و در دسترس نبودن اطلاعات جامع از این دسته از کارکنان، جمع آوری اطلاعات مشتمل بر شغل قبل از اجرای طرح، سابقه، مدرک تحصیلی، همچنین پارامترهای دستمزدی قبل از اجرای طرح و...در قالب نرم افزار ویژه ای در دستور کار قرار گرفت تا طرح طبقه بندی مشاغل با سرعت و دقت کافی اجرا شود.
مدیرمنابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب با اشاره به نبود اطلاعات مورد نیاز، تصریح کرد: طراحی، پیاده سازی و استقرار نرم افزار جامع از سوی کارشناسان این مدیریت در مدت 100روز انجام وتغذیه اطلاعات نیروها نیز از سوی واحدهای مجری پس از دوره آزمایشی و تأیید کارایی نرم افزار از اسفندماه 1399 آغاز شد.
بارانی تصریح کرد: برای رفع چالش های این طرح با وجود شیوع کرونا و محدودیت های ایجاد شده، از زمان آغاز آن تاکنون بیش از150جلسه مدیریتی وکارشناسی باحضور نمایندگان مدیریت ها و اداره های ذی ربط برگزارشده است تااین طرح درشرکت ملی مناطق نفت خیزجنوب با گستره عملیاتی در پنج استان کشوربه بهترین وجه پیاده سازی شود.
وی روزآمدکردن پیمان ها و اعمال عمومی اضافات دستمزد سال 1401 را از دستاوردهای مهم «نرم افزارجامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب» اعلام و اظهار کرد: محاسبه سریع اضافات دستمزدسال1401برای20هزارنفرازنیروهای پیمانکاری از دستاوردهای مهم نرم افزارجامع نیروهای پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت خیز است که بر اساس آن دستمزد فروردین ماه حدود 90 درصد این نیروها بر اساس دستورالعمل شورای عالی کار پرداخت شده است.
مدیرمنابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، گردآوری بانک جامع اطلاعات از نیروهای پیمانکاری، تسهیل در گزارش گیری و نمایش داشبورد، برنامه ریزی و انضباط مالی، توسعه دانش سازمانی، تثبیت آنالیز دستمزد، رصد اطلاعات مالی و هدایت دقیق تر برای آموزش نیروها را از دیگر دستاورهای«نرم افزار جامع پیمانکاری شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب» برشمرد.
شرکت ملی گاز ایران
تأمین ۱۰۰ درصدی تجهیزات صنعت گاز از تولید داخل
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران اعلام کرد به طور تقریبی همه تجهیزات مورد نیاز این صنعت، به ویژه در بخش گازرسانی در داخل کشور ساخته می شود. محمد عسگری با اشاره به اهمیت برگزاری بیست وششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز پالایش و پتروشیمی گفت: شرکت ملی گاز ایران سال هاست که همسو با تولید مبتنی بر دانش فعالیت کرده و با حمایت از صنایع داخلی برای تأمین تجهیزات مورد نیاز خود، گام های اساسی و مهمی برداشته است. وی با بیان اینکه سال های گذشته، سال های خوبی برای ما به لحاظ کارکرد مناسب در پالایشگاه ها، گازرسانی، اجرای پروژه های مهم، خطوط انتقال و دیگر بخش ها با رویکرد حمایت از ساخت داخل بود، افزود: امسال و پس از دو سال وقفه در برپایی نمایشگاه ها، حضور پرشور شرکت های داخلی که با توجه به شعار سال، بیشتر شامل شرکت های دانش بنیان و فناور می شود، مؤید این واقعیت است که بخش عمده ای از اهداف مدنظر در مسیر خودکفایی، توانمندسازی و روزآمدی شرکت های خصوصی و دانش بنیان محقق شده است. سخنگوی شرکت ملی گاز ایران رونق فعالیت های ساخت داخل و افزایش مشارکت شرکت های دانش بنیان و فناور در پروژه های صنعت نفت را گامی اساسی در رسیدن به اهداف خواند و اظهار کرد: این در حالی است که با تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت تولید دانش بنیان، دوره بیست وششم نمایشگاه صنعت نفت، اهمیتی دوچندان می یابد. عسگری همچنین با بیان اینکه غرفه شرکت ملی گاز ایران در سالن ۳۸ فعالیت های این شرکت را در معرض دید عموم قرار می دهد، ادامه داد: همانند سال های گذشته، با حضور شرکت های اصلی و تابع این شرکت و مدیریت های مربوطه، پاسخگوی مراجعان هستیم و توانمندی های صنعت گاز را به استحضار خواهیم رساند.
شرکت نفت مناطق مرکزی
جذب سرمایه؛ محور فعالیت ها در نمایشگاه نفت تهران
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، جذب سرمایه برای اجرای پروژه های توسعه ای ونگهداشت تولید را اولویت نخست ومحور اصلی شرکت نفت مرکزی دربیست و ششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی تهران برشمرد.
مهدی حیدری درنشستی با حضور جمعی ازمدیران و رؤسای ستادی با تشریح مهم ترین برنامه های شرکت دربیست شششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی گفت: همسو با سیاست های کلان وزارت نفت، جذب سرمایه با هدف پیشبرد طرح و پروژه های توسعه ای نفت و گاز تکلیفی از سوی شرکت ملی نفت ایران، شناسایی شرکت های دانش بنیان و شرکت های توانمند داخلی و خارجی تأمین کننده کالا و تجهیزات صنعت نفت، همچنین معرفی کالاهای پر مصرف حوزه عملیات تولید، محور کارشرکت نفت مناطق مرکزی دراین نمایشگاه خواهد بود.
وی برگزاری نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی را مجالی برای معرفی دستاوردها، عملکرد، چشم انداز و برنامه های آتی و توسعه ای شرکت نفت مناطق مرکزی ایران برشمرد و افزود: دراین فرصت طلایی، امکان نمایش سیمای شرکت، تقویت روابط فعالان صنعت نفت، همچنین زمینه تداوم پیشرفت و تعالی این صنعت عظیم و پیشران اقتصاد کشور فراهم می شود.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: نمایشگاه بین المللی نفت، گازو پتروشیمی، دریچه ای برای ارائه شاخص های عملکردی مثبت صنعت نفت و متخصصان تلاشگرآن، به ویژه در شرایط تحریم های گسترده و ظالمانه و شیوع بیماری کرونا طی دو سال اخیر است.
بیست وششمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار نفت دانش بنیان، تولید ایرانی، صادرات جهانی روزهای 23 تا 26 اردیبهشت ماه امسال درمحل دائمی نمایشگاه های تهران برگزار می شود.
تولید هوشمندانه، پایدار و ایمن نفت و گاز
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران بر تولید هوشمندانه، پایدار و ایمن نفت و گاز در مناطق مرکزی با همفکری و بازنگری در مطالعات مخازن نفت و گاز و بهره گیری از توان دانش بنیان ها و مراکز علمی کشور تأکید کرد.
مهدی حیدری در سفر به استان فارس و بازدید از تأسیسات عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، تولید هوشمندانه و ایمن از مخازن نفت و گاز را از اولویت های مهم شرکت نفت مناطق مرکزی ایران برشمرد وافزود: دستیابی به این موضوع مستلزم همفکری وبازنگری در مطالعات مخازن نفت و گاز و بهره گیری از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی کشور است.
وی براهمیت اجرای پروژه های توسعه ای درمیدان های گازی تأکید وتصریح کرد: با عملیاتی شدن این پروژه ها بیش از 100 میلیون مترمکعب گاز به تولید روزانه شرکت نفت مناطق مرکزی افزوده می شود.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همچنین با تأکید بر اجرای پروژه های پژوهشی نتیجه محور با هدف افزایش توان تولید اظهار کرد: این پروژه ها باید در مسیر حل موانع تولید نفت و گاز تدوین و اجرایی شوند و این شرکت همسو با برنامه های شرکت ملی نفت ایران آمادگی لازم را به منظور بهره مندی از تولیدات مراکز علمی ودانش بنیان که متولی حقیقی پروژه های پژوهشی هستند، دارد.
شرکت ملی نفت ایران
برداشت روزانه 14 میلیون مترمکعب گاز از فاز 11 پارس جنوبی
مدیربرنامه ریزی تلفیقی شرکت ملی نفت ایران با اشاره به هدف گذاری تولید روزانه 220 هزار بشکه ای نفت از میدان مشترک آزادگان جنوبی تا پایان سال 1401 گفت: تا پایان امسال روزانه 14میلیون مترمکعب گاز از فاز 11 پارس جنوبی برداشت می شود.
کریم زبیدی با بیان اینکه تا پایان سال 1401در میدان های غرب کارون، فاز نخست میدان آزادگان جنوبی باید به تولید 220 هزار بشکه نفت در روز برسد، افزود: افزایش تولید از میدان های مشترک نفتی غرب کارون در دولت سیزدهم ادامه دارد.
وی بااشاره تلاش برای تحقق برداشت روزانه 14میلیون مترمکعب گاز ازفاز11پارس جنوبی تا پایان امسال، از عملیاتی شدن ردیف های باقی مانده پالایشگاه فاز 14پارس جنوبی تا پایان سال 1401 خبرداد.
زبیدی یکی از مهم ترین دغدغه های سال ۱۴۰۱ را موضوع تأمین گاز و سوخت زمستانی عنوان و اظهار کرد: تلاش شرکت ملی نفت ایران این است که تولید حداکثری از پارس جنوبی داشته باشیم.به عبارت دیگر، فازهای پارس جنوبی که تکمیل نشده اند (فازهای ۱۳ و 22 تا 24 ) و پالایشگاه فاز 14باید نهایی و تکمیل شوند.
وی با بیان اینکه در صورت برداشته شدن تحریم ها برنامه این است که تولید نفت و گاز از سال 97 نیز بیشتر باشد، افزود: در اسفندماه1400 ظرفیت تولید نفت روزانه به سه میلیون و 800 هزار بشکه رسید واکنون نیزامکان تولید این مقدار نفت ازمیدان های مختلف نفتی کشور وجود دارد.
فراخوان ﻃﺮح ﮔﻮاﻫﻴﻨﺎﻣﻪ ﺻﻼﺣﻴﺖ حرفه ای مدیر مالی
فراخوان ﻃﺮح ﮔﻮاﻫﻴﻨﺎﻣﻪ ﺻﻼﺣﻴﺖ حرفه ای مدیرمالی ازسوی ﻣﺮﻛﺰ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺻﻨﻌﺖ ﻧﻔﺖ منتشر شد.
مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت ﺑﺎ ﻫﺪف ﺷﻨﺎﺳﺎیی، ارزیابی و تربیت نسلی نو از مدیران و اعطای گواهینامه صلاحیت حرفه ای به آنها، ازکارکنان رسمی برای حضور در این طرح دعوت به همکاری کرد.
دراین فراخوان ازکارکنان رسمی متقاضی واﺟﺪ ﺷﺮاﻳﻂ ﻣﻨﺪرج یرای ﺷﺮﻛﺖ درﻃﺮح ﺣﺮﻓﻪ ای ﮔﻮاﻫﻴﻨﺎﻣﻪ ﺻﻼﺣﻴﺖ حرفه ای ﻣﺪﻳﺮﻣﺎلی دعوت شده است که دربازه زمانی 17 اردیبهشت تا چهارم خردادماه امسال با مراجعه به سایت portal.nioc.ir اقدام به ثبت نام کنند.
متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر، متن فراخوان و راهنمای ثبت نام را دریافت کنند.
شرکت پایانه های نفتی ایران
ظرفیت ذخیره سازی نفت خام در خارک افزایش می یابد
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت خام در خارک خبر داد و گفت: برای طرح های اولویت دار شرکت پایانه های نفتی ایران محدودیت منابع نداریم.
محسن خجسته مهر در نشست بررسی مشکلات و چالش های شرکت های نفتی در خارک با اشاره به اینکه شرکت پایانه های نفتی ایران که مسئولیت دریافت، ذخیره سازی و صادرات نفت خام را دارد، به عنوان آخرین حلقه زنجیره ارزش تولید نفت و گاز کشور مسئولیت مهم صادرات بیش از 95 درصدی نفت خام را عهده دار است، اظهارکرد: همسو با آن و متناسب با تولید نفت و گاز به ویژه در بخش ذخیره سازی نفت و میعانات گازی ظرفیت های عملیاتی این شرکت افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: برای طرح های اولویت دار در پایانه های نفتی ایران محدودیت نداریم و به زودی تصمیم مهمی می گیریم و حدود چهارمیلیون و 200هزار بشکه ظرفیت ذخیره سازی در خارک افزایش داده می شود و ارزش این قرارداد 60 میلیون دلار است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه در پایانه های نفتی ایران بنا به مأموریت هایی که دارد یک سری پروژه های نیمه تمام مربوط به تعمیرات اساسی اسکله ها و مخازن وجود دارد، تأکید کرد: اعتبارات سرمایه ای شرکت پایانه های نفتی ایران نسبت به سال 1400 دو برابر شده و به حدود 600 میلیارد تومان رسیده است.
عباس اسدروز، مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران نیز درآیین آغاز عملیات تعمیرات اساسی مخزن یک میلیون بشکه ای ذخیره سازی نفت خام با حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران درجزیره خارک اظهارکرد: تعمیرات اساسی مخازن ذخیره سازی پایانه نفتی خارک به عنوان بزرگ ترین پایانه صادراتی کشور، برای نوسازی و ارتقای توان عملیاتی و بهبود زیرساخت ها و تأسیسات ذخیره سازی نفت کشور انجام می شود.
وی ادامه داد: مخزن شماره 25 با ظرفیت یک میلیون بشکه و از نوع سقف شناور است که مقرر شد تعمیرات اساسی آن طی پیمان حاضر وبه مبلغ 74میلیارد تومان، پس از انجام عملیات رسوب زدایی، تعویض ورق کف، اصلاح بستر وعملیات حفاظت کاتدیک، تعمیر سقف و رنگ آمیزی مخزن و تعویض تجهیزات مربوط در مدت زمان 23ماه تکمیل و مجدد مخزن عملیاتی شود.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران تأکید کرد: همه عملیات اجرایی بابهره گیری از توانمندی های سازندگان داخلی کشور انجام می شود.
توانایی پایانه های نفتی برای صادرات حداکثری نفت تولیدی
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران باتأکید برتوانایی این شرکت برای صادرات حداکثری نفت تولیدی کشورگفت: یکی از راهبردهای اصلی دولت سیزدهم خنثی سازی تحریم هاست که بخش عمده ای از بار اجرایی این موضوع برعهده صنعت نفت است.
عباس اسدروزبه نقش شرکت پایانه های نفتی ایران برای اجرای راهبرد افزایش حداکثری ظرفیت صادرات نفت کشور اشاره و تصریح کرد: از نخستین روزهای تکلیف به افزایش صادرات، اقدام های متعددی به صورت کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت انجام و اجرا شد که خلاصه این فعالیت ها در یک جمله این است که امروزهرمقدار نفتی که شرکت ملی نفت ایران تولید کند، پایانه های نفتی ایران قادر به صادرات آن است.
صندوق بازنشستگی صنعت نفت
افزایش 10 درصدی مستمری و مقرری بازنشستگان
مستمری و مقرری بازنشستگان و بازماندگان صنعت نفت براساس مصوبه هیئت دولت ۱۰ درصد افزایش می یابد.
براساس این مصوبه، افزایش یادشده در پرداخت مستمری و مقرری اردیبهشت ماه 1401 محاسبه و اعمال خواهد شد، مابه التفاوت فروردین ماه 1401 نیز همین ماه با مستمری و مقرری پرداخت می شود.
متناسب سازی مستمری و مقرری سال 1400 چندی پیش انجام شد.
برگزاری رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت نفت
رویداداینوتکس(رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت نفت) 21اردیبهشت ماه درپارک فناوری پردیس با هدف حل چالش های صنعت نفت ازسوی شرکت های دانش بنیان و فناوران داخلی برگزار شد.
رویداد اینوتکس (INOTEX) تلاش می کند افزون بر معرفی فناوری های روزآمد به صنایع بزرگ و متوسط، مشتریان محصولات فناورانه را به تولیدکنندگان آنها متصل کند، همچنین سرمایه گذاران را با فرصت های سرمایه گذاری در طرح های فناورانه یا استارت آپ ها آشنا کنند.
اینوتکــس که ازسال 1400درناحیه نوآوری پردیس برگزار می شود، اکنــون به عنوان یکــی ازمهم ترین رویدادهــای سال در حوزه نوآوری و فناوری کشور شناخته می شـود و در طول این سال هـا با استقبال طیـف وسـیعی از مخاطبـان روبه رو شـده اسـت.
استیج رویدادی در دل اینوتکس است که هر ساله میزبان سخنرانان، صاحب نظران و فعالان اکوسیستم کارآفرینی کشور است و این افراد در مدت برگزاری نمایشگاه در یک صحنه آزاد به ایراد سخن می پردازند و بازدیدکنندگان نمایشگاه اینوتکس قادرند با حضور در استیج از محتوای آن استفاده کنند.
استیج امسال مشتمل برهفت بخش مختلف بودکه درهریک ازاین بخش ها، نشست ها و سخنرانی های مختلفی انجام شد.
یکی ازبخش های اصلی اینوتکس، رویداد ارائه نیازهای فناورانه است.مرکزنوآوری انرژیک در روز دوم برگزاری این رویداد و دربخش «ارائه نیازهای فناورانه صنعت نفت»، میزبان شرکت انرژی دانا برای ارائه نیازهای فناورانه خود بود.
مخاطبان بعد ازاین رویداد فرصتی خواهند داشت تا مناسب ترین راهکار را برای حل چالش فناورانه آن شرکت ها ارائه دهند واطمینان داشته باشند که برای محصول و خدمتشان مشتری مناسبی وجود خواهد داشت .
برای دستیابی به اطلاعات بیشتر درباره رویداد ارائه نیازهای فناورانه اینوتکس و نحوه ثبت نام درآن وارد صفحه اینستاگرام مرکز نوآوری انرژیک به نشانی energicc@ شوید.