کارمند حراست شرکت انتقال گاز از علاقه اش به نوازندگی می گوید
تزریق لطافت موسیقی به صنعت گاز
برخی کارکنان شاغل درصنعت انتقال گاز، علاوه بر انجام ماموریت های کاری، موفقیت هایی دارند که پرداختن به آنها ارزشمند است. یکی از این افراد موفق، سیدعبدالمهدی هاشمی، کارمند واحد حراست و از نوازندگان برتر عرصه موسیقی است.
او متولد سال 64 درشهرستان دشتی، شهرخورموج است و ازسال 89 و پس ازموفقیت در آزمون و مراحل مصاحبه به استخدام شرکت انتقال گاز ایران (منطقه 10 عملیات انتقال گاز ایران) درآمده است. هاشمی، فعالیت خود را از واحد حراست منطقه آغاز کرده و هم اکنون به عنوان نیروی حراست فیزیکی در تاسیسات تقویت فشار گاز خورموج مشغول به انجام وظیفه است. او در این 20 سالی که در زمینه موسیقی فعالیت دارد، افتخارات فراوانی را درکارنامه درخشان خود به ثبت رسانده که بهترین طراح موسیقی جشنواره های مختلف، آهنگسازی و تنظیم ترانه «مادر» با اجرای معلولین، همکاری با رادیو قرآن و مدرس موسیقی در سطح استان از جمله آنهاست.
پیانو و آغاز مسیر موسیقی
وی می گوید: «ازدوران کودکی، نوازندگی ساز پیانو را به صورت آماتور در مدرسه آغاز کردم. پس از آن وارد فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج شدم و زیرنظر استاد رضوانی به صورت حرفه ای این کار را ادامه دادم. درسال 81 نیز زیرنظر استادانی همچون رضا جعفری ساز سه تار را دنبال کردم.»
هاشمی درباره نقش خانواده در پیشرفت خود تاکید می کند: «مسلما خانواده، نقش بسزایی درپیشرفت من داشته اند و حمایت آنها بود که باعث شد به این رشته هنری گرایش پیدا کنم. پدر و مادرم همیشه درزمینه های هنری مشوق من بودند و ازهمه مهم تر بر درس خواندن نیز تاکید داشتند، به همین دلیل در هر دو زمینه تلاش کرده ام تا روند رو به رشدی داشته باشم.»
وی با اشاره به فعالیت همزمان در عرصه حراست، هنر و تطبیق این دو حوزه تصریح می کند: بدون شک عرصه صنعت، خشک و بی روح است و عرصه هنر، لطیف و با روح آدمی سازگار. مهم این است که با ادغام این دو بتوان لطافت و زیبایی را به صنعت نفت تزریق کرد و من به شخصه از داشتن هر دو حرفه در کنار هم بی نهایت لذت می برم.»
هاشمی در پایان می گوید: «به همه همکاران توصیه می کنم که به خواسته ها و علایق درونی خود توجه داشته باشند و در کنار کار در صنعت نفت، حتما حرفه و هنری را برای لطافت روح خود دنبال کنند.»
زندگی لذتبخش با فردی صبور و هنرمند
در ادامه، شیما بحرینی، همسر آقای هاشمی می گوید: «دارای مدرک کارشناسی ادبیات زبان انگلیسی هستم وچند سالی است که در اداره راه و حمل ونقل جاده ای شهرستان خورموج، فعالیت می کنم. پدرانمان با یکدیگر دوست بودند و به واسطه این رابطه، با یکدیگر آشنا شدیم و ازدواج کردیم.»
وی درباره شرایط زندگی با فردی شاغل در محیط عملیاتی می گوید: «برای من که بسیار جالب و لذتبخش است. همسرم به واسطه فعالیت هنری اش، صبر، آرامش فکری و روحی و اعتماد به نفس بیشتری دارد؛ چراکه حتی در مواقعی هم که خسته است، هیچ گلایه ای ندارد و حتی برای ما ساز هم می نوازد.»
خانم بحرینی یادآور می شود: «لحظه تولد فرزندم بود که همسرم با شوق و اشک، با آواز، شروع به خواندن ابیاتی از حافظ کردند که باعث تشویق حاضران شد و البته سکوت وسپس گریه های مکرر نوزادان.»