قهرمان سابق تیم ملی فوتسال ایران:

تیم های نفتی نقش پررنگی در ورزش کشور دارند

آرش جعفری  مانند تمام پسربچه های جنوب شهر، فوتبال را از کوچه و خیابان شروع کرد. رويای فوتباليست شدن او خيلي زود محقق شد و از جوانی باحضور در تیم های پايه بانک ملی وعقاب، دوران حرفه ای کار خود را آغاز کرد و بعد ازچند سال تلاش، بالاخره به آرزوی خود که حضور در تيم ملي بود، رسيد و توانست قهرمان آسيا شود.  مسابقات جام رمضان و بازي تکنيکي، مسير زندگي اش را تغيير داد و باعث شد از فوتبال به فوتسال روي بياورد و در زمره قهرمانان ملي قراربگيرد. اوعبدالله رضایی نژاد، از کارکنان شرکت ملي نفت ايران است؛فوتباليستي که فوتساليست شد. رضایی نژاد که هم اکنون در امور ورزش و تربیت بدنی شرکت ملي نفت مشغول به کار است، هنوز هم از ورزش جدا نشده و تجربيات خود را در اختيار فرزندان و کار کنان نفت قرارمی دهد.با این قهرمان سابق تیم ملی گفت وگویی انجام داده ایم که در ادامه می خوانید.

    با يک بيوگرافی ازخودتان شروع کنید؟

عبدالله رضایی نژاد،52 ساله ومتأهل هستم. دو فرزند پسر به نام های متین و ماهان دارم. درکنار ورزش، تحصیل را هم ادامه دادم  و مدرک کاردانی حرفه ای امور فرهنگی دارم.

    چه شد که فوتبالیست شدید و ورزش دیگری را انتخاب نکردید ؟

زمانی که ما بچه بودیم، همه در کوچه وخیابان، بخصوص در جنوب شهر  فوتبال بازی می کردند.  من هم مثل همه پسربچه ها،به دلیل علاقه ای که به فوتبال داشتم و بازی در کوچه وخیابان، این رشته را انتخاب کردم و رفته رفته که بزرگ ترشدم، در زمین های خاکی،فوتبال را ادامه دادم وبه سمت فوتبال حرفه ای وباشگاهی رفتم.

    فوتبال را از کدام باشگاه شروع کردید ؟

ابتدا با تیم فوتبال خانه جوانان باقرشهر که خودم آن را تشکیل داده بودم، در مسابقات شهر ری شرکت کردم.درواقع این آغاز فوتبال حرفه ای من بود و بعد از آن، در تیم های باشگاهی مثل بانک ملی،عقاب، دارایی، انتظام، بسیج الیاف، پیمان و...که ازباشگاه های تهران بودند، بازی می کردم.

   اما همه شمارا به عنوان یک فوتسالیست می شناسند؟

درست می گویید؛ اما اگر یادتان باشد اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 درماه رمضان که مسابقات فوتبال تعطیل می شد، اغلب فوتبالیست ها در مسابقات سالنی جام رمضان که بعد از افطار برگزار می شد، شرکت می کردند.من هم  از این موضوع، مستثنا نبودم.در آن سال ها، هم فوتبال بازی می کردم و هم فوتبال سالنی که بعدها اسمش شد فوتسال .

   اما فوتبال را دیگر ادامه ندادید ؟

 بعد ازچند سال حضور در فوتسال و علاقه ای که به این رشته  پیدا کردم، به جای ادامه دادن فوتبال،این رشته را به صورت حرفه ای وباشگاهی دنبال کردم وبه تیم ملی رسیدم. از این انتخاب هم پشیمان نیستم.

   چند سال فوتسال بازي کرديد و درچه تیم هایي بوديد؟

بعد از بازی درجام رمضان،از سال ۱۳۷۵به طور رسمی و از زمانی که لیگ فوتسال دایر و راه اندازی شد،تا پایان دوران ورزشی خود،اگر اشتباه نکنم، تا سال 1383 فوتسال بازی کردم.

    گفتید که در تیم ملی هم بازی کردید ؟

بله به تیم ملی هم رسیدم. بعد از بازی هایی که درجام رمضان و سپس در ليگ انجام دادم، به تيم ملي دعوت شدم.

   چه افتخاراتی در فوتسال کسب کردید ؟

در مسابقات آسیایی سال 1999 در مالزی با تیم ملی ایران قهرمان آسیا شدم. در مسابقات داخلی، مثل باشگاه های تهران و لیگ برتر با تیم های استقلال، انتظام و راه آهن به مقام قهرمانی رسیدم. در مسابقات کشوری نیز با تیم منتخب تهران و درمسابقات قهرمانی کارگران کشورهم با تیم تهران، قهرمان شدم. یک دوره هم با تیم محورسازان ایران خودرو، به قهرمانی دست یافتم.

    چه زمانی  کارمند صنعت نفت شدید ؟

 سال 1383 درطرح جذب قهرمانان ملی به استخدام شرکت ملی نفت درآمدم و با توجه به اینکه ورزشکار بودم، درامور ورزش شرکت ملی نفت شروع به کار کردم.

   الان در کدام قسمت نفت مشغول به کار هستید ؟

در امور ورزش وتربیت بدنی شرکت ملی نفت کار می کنم، ضمن اینکه در باشگاه تهرانسر نیز به عنوان مدیر باشگاه و کارشناس برنامه ریزی ورزش همگانی، مشغول به کارم.

    آیا در این سال ها، به عنوان مربی به فرزندان نفتی یا کارکنان، فوتبال و فوتسال آموزش داده اید؟

بله، بارها به عنوان مربی در کلاس های مختلف به فرزندان همکاران آموزش داده ام. جالب است بگویم  که درهمان سال های ابتدایی ورودم به شرکت ملی نفت ایران، کلاس های تئوری و عملی فوتسال را، هم برای کارکنان وهم فرزندان آنها برگزار می کردم. سپس به عنوان مربی درتیم های پایه نفت، مشغول آموزش فرزندان نفتی شدم و به مدت ۶سال، مربی تیم فوتبال امیدهای نفت تهران بودم.  در المپياد مختلف نیزبه عنوان بازیکن ومربي در تیم های گوناگون فوتسال شرکت ملي نفت ایران در رده پايه،کارکنان و پيشکسوتان حضور داشتم و تجربياتم را انتقال داده ام. 

   شما در سطح باشگاهی هم مربيگري کرده اید؟

درمقطعی، مربی تیم فوتبال امیدهای نفت تهران بودم.سپس هدایت تیم فوتبال ساحلی نفت فلات قاره رابه عهده داشتم.بعد از هدایت نفتی ها هم هدایت تیم فوتسال فرخی باقرشهر را درمسابقات استان تهران و لیگ دسته دوم کشور به عهده داشتم.

    به عنوان یک پیشکسوت ورزشی و مربی، سطح ورزش را در نفت چطور می بینید ؟

ورزش و ورزش کردن چه در سطح همگانی وچه قهرمانی، دیگر جزئی از بدنه نفت شده اند. شما الان نگاه کنید چند تیم نفتی در ورزش قهرمانی کشورحضور دارند. ازفوتبال و فوتسال گرفته تا بسکتبال، والیبال، دوومیدانی،شنا و واترپلو که حضوری پرقدرت دارند و همیشه  روی سکو می روند. جالب است که بگویم خیلی از این تیم ها از ورزشکاران شرکتی استفاده می کنند.برای همین فکر می کنم ورزش نفت، ظرفیت بالایی دارد واگر بیشترحمایت شود، موفقیت های بیشتری هم کسب می کند.

    در آخر اگر حرف خاصی دارید، بفرمایید.

ابتدا از نشریه «مشعل» تشکر می کنم که به  پیشکسوتان ورزش نفت بها می دهید. در ادامه باید بگویم که ورزش، مساوی است با سلامت جسم و روح.حتماً و لزوماً نباید به صورت حرفه ای ورزش کرد؛ بلکه می توان برای داشتن روحیه ای شاد و بدنی سالم، روزانه بین 20 دقیقه تایک ساعت به ورزش اختصاص داد،مثل پیاده روی و تمرین های هوازی یا ورزش کردن در داخل خانه. شما وقتی سالم و بانشاط باشید، بهتر زندگی و کار می کنید.

 

مسابقات ورزشی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی

یک دوره مسابقات ورزشی درون شرکتی در رشته های فوتسال و تنیس روی میز ویژه آقایان بین 3 مرکز، (دفتر مرکزی شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی) با میزبانی مرکز اراک انجام شد.

در این مسابقات و در رشته فوتسال 4 تیم به صورت دوره ای طی مدت 3 روزبه مصاف هم رفتند که در پایان با برتری تیم ماهشهر به عنوان  قهرمان این دوره از مسابقات، تیم های مرکز اراک و مرکز تهران به ترتیب مقام دوم و سوم را به دست آوردند.

همزمان با برگزاری این مسابقات در سالن تنیس روی میز که  با حضور 5 تیم (دفتر مرکزی، مرکز تهران، مرکز اراک ، مرکز ماهشهر و تیم حراست کل) به صورت تیمی برگزار شد، تیم تنیس روی میز ماهشهر به مقام قهرمانی رسید و دو تیم حراست کل و تیم دفتر مرکزی  به ترتیب عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

در مسابقات  تنیس روی میز انفرادی هم به ترتیب سیامک آقاجری از مرکز ماهشهر، محمدتقی یوسفی از دفتر مرکزی و ماجد خزلی از مرکز ماهشهر، مقام های  اول تا سوم را کسب کردند.

 

برگزاری مسابقات فوتبال دستی و شطرنج جانبازان خطوط  لوله و مخابرات

مسابقات سراسری فوتبال دستی جانبازان و ایثارگران، به میزبانی شرکت خطوط لوله ومخابرات نفت ایران منطقه شمال غرب در اردبیل برگزار شد.

 اصغر امامی، مسؤول ورزش این منطقه در خصوص برگزاری این رقابت ها گفت: مسابقات سراسری فوتبال دستی جانبازان و ایثارگران در استان اردبیل با حضور 16 شرکت کننده از مناطق 12 گانه شرکت به صورت انفرادی برگزار شد که در پایان مسابقات به ترتیب حمداله پیامی از ستاد مقام اول، محمد عباچی از منطقه شمال غرب مقام دوم و بهرام بهاروند و حسین سپهرپور از منطقه شمال غرب و ستاد مشترکا مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کردند.

مسؤول ورزش  منطقه شمال غرب در ادامه افزود: همچنین مسابقات سراسری شطرنج جانبازان و ایثارگران نیز در استان آذربایجان شرقی با حضور 8 شرکت کننده از مناطق 12 گانه شرکت به صورت انفرادی برگزار شد که در پایان مسابقات به ترتیب نعمت الله رضا پور از منطقه اصفهان مقام اول، ناصرحسین از ستاد مقام دوم و امراله هارونی از منطقه اصفهان مقام سوم را ازآن خود کردند.

 

درخشش پولاد مردان  نفت مسجد سلیمان

نفت مسجدسلیمان لیگ وزنه برداری مناطق نفتخیز جنوب را مقتدرانه شروع کرد.   

مرحله نخست از هشتمین دوره مسابقات لیگ وزنه برداری مناطق نفتخیز جنوب، با درخشش وزنه برداران نفت مسجدسلیمان خاتمه یافت .

این مسابقات در رده سنی 12 + سال با حضور تیم های نفت اهواز، نفت مسجدسلیمان و نفت گچساران و حضور 30 وزنه بردار در 10 وزن 55 ، 61، 67 ، 73 ، 81 ، 89 ، 96 ، 102 ، 109 و 109+ به مدت یک روز در شهر مسجدسلیمان برگزار شد .

در پایان هفته اول این رقابت ها که به نام شهیدان عزیز الماسی و جهانگیر دانش و شهدای صنعت نفت مزین شده بود، تیم های نفت مسجدسلیمان و اهواز با کسب 763 امتیاز مشترکاً در جایگاه نخست قرار گرفتند و تیم نفت گچساران با 727 امتیاز در مقام دوم قرار گرفت .

هفته دوم و سوم این رقابت ها به ترتیب در شهرهای گچساران و اهواز پیگیری می شود .

اسامی وزنه برداران تیم نفت مسجدسلیمان عبارت است از :

کیارش نصیری (55کیلوگرم) – علی اسدپور (61کیلوگرم) - بهراد کریمی ( 73 کیلوگرم ) – ایلیا صالحی پور ( 81کیلوگرم) – یاسین نصیری (89 کیلوگرم) – متین الهی فر ( 96 کیلوگرم ) – چاوش قیاسی ( 96 کیلوگرم ) – علی صالحی پور ( 102 کیلوگرم ) – نریمان نقدی پور ( 109 کیلوگرم ) و امیر شجاعی

 (109 کیلوگرم ) .

سرمربی، میلاد رامهرمزی و مربی هم یاسین نامداری و شهرام داراب پور بودند.