شرکت نفت و گاز پارس
واحد استحصال گوگرد پالایشگاه فاز ۱۴ راه اندازی می شود
مجری فاز ۱۴ پارس جنوبی با اشاره به اینکه واحد ۱۰۸ پالایشگاه فاز ۱۴ پارس جنوبی تا زمستان امسال وارد مدار بهره برداری خواهد شد، گفت: در این واحد، فرایند استحصال گوگرد انجام می شود و با راه اندازی آن، شاهد بهبود عملکرد محیط زیستی پالایشگاه خواهیم بود.
محمدمهدی توسلی پور ادامه داد: به دلیل تحریم های اعمال شده، بخشی از تجهیزات دارای فناوری پیچیده این واحد در یکی از شرکت های اروپایی توقیف شده و اجازه ورود آن به کشور داده نشده بود که با پیگیری های کارفرما و پیمانکار، این تجهیزات هفته گذشته وارد کشور و عملیات نصب آنها آغاز شد.
وی اظهار کرد: پیش بینی می شود تا زمستان امسال، شاهد راه اندازی این واحد باشیم. به این ترتیب شاهد برداشته شدن گامی مهم درمسیر بهبود وضع محیط زیست منطقه کنگان خواهیم بود. بر اساس این گزارش، اجرای پروژه فاز ۱۴ به کنسرسیومی متشکل از سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو)، شرکت مدیریت طرح های صنعتی ایران، شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی ایران، شرکت ملی حفاری ایران، شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، شرکت مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران (مپنا)، شرکت پایندان و شرکت ماشین سازی اراک واگذار شده که مسؤولیت رهبری کنسرسیوم را سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) به عهده دارد.
شرکت نفت فلات قاره ایران
نصب موفق لوله بارگیری منطقه لاوان
متخصصان شرکت نفت فلات قاره در منطقه عملیاتی لاوان و در شرایط آب و هوایی طاقت فرسا، عملیات نصب لوله های بارگیری پایانه شناور صادرات نفت خام را با موفقیت انجام دادند.
حجت الله نسودی، رئیس عملیات دریایی منطقه لاوان در این زمینه گفت: با توجه به شرایط سخت آب و هوایی و گرمای بیش از ۵۰ درجه، با تلاش و سختکوشی همکاران عملیات دریایی، تعمیرات مکانیک، تعمیرات زیرآب، اچ اس ای و بازرسی فنی و نظارت منطقه، لوله اتصال بارگیری ۱۶ اینچ (Rail Hose) با موفقیت نصب و پایانه SBM منطقه عملیاتی لاوان با ظرفیت کامل آماده صادرات نفت خام شد.
وی گفت: صبح روز شنبه (یکم خرداد) پس از پایان موفقیت آمیز بارگیری نفت خام تانکر صادراتی، هنگام بستن لنچ ولو لوله Tanker Rail Hose، همکاران متوجه شدند این ولو به طور کامل بسته نمی شود و در عمل، جداسازی لوله بارگیری از چندراهه تانکر صادراتی برای جلوگیری از هرگونه آلودگی نفتی عرشه تانکر یا محوطه دریا به تعویق می افتد.
رئیس عملیات دریایی منطقه لاوان افزود: پیرو درخواست همکاران متخصص از ساحل، همکاران تعمیرات مکانیک منطقه به همکاران عملیات دریایی پایانه SBM اضافه شدند و پس از اطمینان از تجهیزات مقابله با آلودگی نفتی، اقدام به جداسازی لوله بارگیری از چندراهه تانکر کردند و مشاهده شد سازه داخلی Rail Hose به علت خستگی Fatigue تخریب شده و الیاف و برش هایی از آن، فضای چرخش ولو پروانه ای را گرفته و مانع بسته شدن کامل ولو می شود.
رئیس عملیات دریایی منطقه لاوان اظهار کرد: با اندیشیدن تمهیدهای لازم برای انتقال لوله آسیب دیده به روی شناور، تانکر صادراتی نفت خام آزاد و آغاز به حرکت کرد و پس از خروج تانکر عملیات جداسازی Rail Hose آغاز و سرانجام پس از انتقال یک شاخه لوله بارگیری از منطقه کیش به لاوان و آماده سازی آن از سوی همکاران تعمیرات مکانیک و نظارت بازرسی فنی منطقه، Rail Hose سالم روز یکشنبه (هفتم مرداد) با موفقیت نصب و پایانه SBM منطقه عملیاتی لاوان با ظرفیت کامل آماده صادرات نفت خام شد.
پژوهشگاه صنعت نفت
نگهداشت و افزایش تولید از میدان های نفتی و گازی غرب کشور
نشست مشترک مدیران و رؤسای شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب، با رئیس پژوهشگاه صنعت نفت، درباره ایجاد کارگروه مشترک نفت و گاز به منظور نگهداشت و افزایش تولید، بویژه در میدان های مشترک غرب کشور برگزار شد.
محمود نصیری، سرپرست شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب در نشستی که مدیران و رؤسای این شرکت و عظیم کلانتری اصل، رئیس پژوهشگاه صنعت نفت حضور داشتند، با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت با ظرفیت های علمی ارزشمند می تواند برای حل مشکل های فرایندی، عملیاتی، بالادستی و پایین دستی گام های موثری بردارد، تصریح کرد: این مجموعه می تواند به رفع نیازهای تخصصی فنی و عملیاتی را در میدان های نفتی و گازی مشترک شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کمک کند. وی چالش های زیست محیطی را یکی دیگر از نیازمندی های شرکت در مناطق عملیاتی تابع برشمرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت می تواند با استفاده از توان های علمی و تجربی خود در این زمینه فعالیت کند. سرپرست شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب به توانمندی پژوهشگاه در شبکه سازی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: این ظرفیت عظیم، کمکی شایان به رفع چالش های تولید در میدان های مشترک می کند و این شرکت برای بهره گیری از این توانمندی ها، آمادگی کامل دارد. عظیم کلانتری اصل در ادامه این نشست، با قدردانی از میزبانی شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب و اقدام های انجام شده این شرکت در حوزه های مختلف فنی و عملیاتی به توانمندی های مختلف پژوهشگاه صنعت نفت اشاره کرد و گفت: پژوهشگاه صنعت نفت در زمینه های نگهداشت و افزایش تولید، آموزش های تخصصی و فنی و تشریک مساعی در حوزه های بالادست، پایین دست و محیط زیست، آمادگی تأمین نیازهای تخصصی و فناورانه این شرکت را دارد. وی با اشاره به نگاه فرامنطقه ای پژوهشگاه صنعت نفت در سطح کشور افزود: این مجموعه آمادگی توسعه ارتباط با دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و شرکت های توانمند در سطح کشور را دارد و آمادگی همکاری در مباحث اجرا، مجری گری فناوری و مدیریت فناوری متناسب با نیازهای کشور، بویژه شرکت نفت مناطق مرکزی ایران وجود دارد.
شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران
راه اندازی مرکز دریافت پیشنهادها و انتقادها در ایران پلاست
مدیر هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست از راه اندازی مرکز دریافت پیشنهادها، انتقادها و رسیدگی به شکایات این رویداد تخصصی در دبیرخانه این نمایشگاه خبر داد. فرید دوستی با اعلام این خبر گفت: این مرکز با هدف تقویت برگزاری نمایشگاه ایران پلاست و ارائه نظرها، پیشنهادها و احتمالا شکایات متقاضیان حاضر در هفدهمین دوره این نمایشگاه راه اندازی شده است. وی افزود: مشارکت کنندگان و ذی نفعان می توانند برای اعلام پیشنهادها، انتقادها و ایده های خود از طریق شماره تلفن های ۸۴۹۳۵۹۹-۰۲۱ و ۸۴۹۹۳۵۸۴-۰۲۱ تماس بگیرند و در صورت بیان شکایت، مستندات مربوطه را به آدرس الکترونیکی iranplast-npc@nipc.ir ارسال کنند. مدیر هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست ادامه داد: از همه اصحاب رسانه اعم از مکتوب، مجازی، تخصصی و عمومی برای پوشش این رویداد بزرگ با هدف تبیین اهداف دولت مردمی سیزدهم دعوت می شود در بهتر برگزار شدن این نمایشگاه ما را یاری رسانند. دوستی اعلام آمادگی کرد شخصا بر اساس شیوه نامه های سامانه سامد (سامانه اطلاع رسانی مدیران دولت) برای پاسخگویی برخط به تماس های متقاضیان حضور در این نمایشگاه، روزهای چهارشنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ از طریق شماره تلفن ۸۸۰۵۹۸۳۴-۰۲۱ پاسخگوی پرسش های این عزیزان باشد.
هفدهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست با رویکرد توسعه تکمیل زنجیره ارزش، حمایت از تولید ملی و رونق ساخت داخل از ۲۶ تا ۲۹ شهریور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.
شرکت ملی نفت ایران
زنان متخصص با تحصیلات بالا جذب صنعت نفت شده اند
مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنان صنعت نفت با تحصیلات بالا و تخصص جذب شده اند، گفت: در این زمینه نسبت به سایر سازمان ها و وزارتخانه ها پیشرو هستیم و توانستیم در مقایسه با آمارهای جهانی، رتبه قابل قبولی کسب کنیم.
خدیجه گودرزی در نشست تخصصی ذخیره سازی گاز و تأمین سوخت زمستانی با بیان اینکه ۱۴ درصد شاغلان در شرکت ملی نفت بانوان هستند، افزود: با این حال سهم زنان متخصص نسبت به حضور زنان در صنعت نفت بالاتر است.
وی ادامه داد: ۲۰ درصد بانوان همکار در صنعت نفت در مقطع دکترا هستند و این سهم در مقطع کارشناسی ارشد به ۱۲ درصد و در کارشناسی به ۱۶ درصد می رسد که نشان دهنده جذب بانوان با تحصیلات بالا و متخصص در صنعت نفت است.
مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده تأکید کرد: در این زمینه نسبت به دیگر سازمان ها و وزارتخانه ها پیشرو هستیم و حتی در مقایسه با آمارهای جهانی نیز رتبه قابل قبولی کسب کرده ایم.
گودرزی گفت: زنان متخصص صنعت نفت در کنار نقش آفرینی در خانواده، قابلیت ها و توانمندی های بسیاری دارند که این قابلیت ها در مواردی مغفول مانده و باید تلاش کنیم به فعل در آید.
وی با اشاره به اینکه این نشست ها بهانه ای برای به فعلیت رساندن این توانمندی هاست، افزود: شبکه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت که این نشست ها را برگزار می کند، به دنبال مواردی مانند تسهیل برقراری تعادل بین کار و زندگی، مقابله با تبعیض های فرهنگی برای بانوان در محیط کار، افزایش نقش زنان در جایگاه های مدیریتی و ایجاد ارتباط بین المللی برای رخ نمایی زنان متخصص صنعت نفت است. مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه این نشست، دومین نشست از سلسله نشست های شبکه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت است، گفت: باید تلاش کنیم چهره واقعی زن ایرانی، متخصص و مسلمان را به نمایش بگذاریم و پذیرای حضور پرافتخار زنان ایرانی هستیم.
شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون
بهره مندی همجواران تأسیسات نفت و گاز مارون از خدمات پزشکی
شرکت نفت و گاز مارون به منظور عمل به مسؤولیت اجتماعی، با مشارکت سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز خدمات پزشکی - بهداشتی متنوعی به همجواران تأسیسات عملیاتی این شرکت در روستای سودان بخش غیزانیه ارائه کرد.سید ابراهیم صالحین، سرپرست مدیریت منابع انسانی این شرکت گفت: همسو با عمل به مسؤولیت اجتماعی در قبال مردم، بویژه در بخش های تخصصی مثل خدمات بهداشتی و درمانی، با همکاری سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، یک گروه کارآمد شامل پزشک، ماما، پرستار و مشاور خانواده در پایگاه مستقر شد.وی افزود: افزون بر خدمات یادشده، ۳۰۰ بسته (هر بسته شامل ۵ قلم بهداشتی) از سوی شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون به مراجعه کنندگان داده شد.سرپرست مدیریت منابع انسانی شرکت نفت و گاز مارون از تلاش های گروه اعزامی از سوی سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز و کارکنان مدیریت منابع انسانی این شرکت، بویژه مسؤول درمانگاه های شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون قدردانی کرد.
شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه خوزستان
افزایش ارتباط مخابراتی در مراکز انتقال نفت جنوب کشور
چهار مرکز انتقال نفت در شرکت خطوط لوله و مخابرات منطقه خوزستان، به منظور ارائه سرویس با کیفیت اینترنت و اینترانت بر بستر کابل فیبر نوری تجهیز شدند.
حبیب اله آریایی، معاون مخابرات خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه خوزستان در این باره گفت: از سال گذشته تاکنون طرح های توسعه به منظور ارائه سرویس های مخابراتی بر بستر فیبر نوری به طول تقریبی مجموع ۸۰ کیلومتر بین مراکز انتقال نفت شهید لرستانی، شهید علیان، شهید باوی، شهید ساکی، ایستگاه مخابراتی ناهید و خوردورق منطقه خوزستان انجام شد که مهم ترین هدف آن، بالا بردن کیفیت خدمات ارائه اینترنت و اینترانت و افزایش ضریب پایداری مکالمات در مراکز انتقال نفت است، به طوری که بزودی با اجرای طرح های در حال اقدام، شبکه فیبر نوری در منطقه خوزستان به بیش از دو برابر افزایش خواهد یافت.
حسین همتی نیا، رئیس نگهداری و تعمیرات مراکز تلفن و شبکه های کابل منطقه خوزستان نیز افزود: همزمان با انجام این طرح ها، عملیات اجرایی کابل اندازی فیبر نوری به منظور افزایش پهنای باند و ارائه سرویس اینترنت و اینترانت پایدار بر بستر فیبر نوری برای ۱۸ دستگاه منازل مسکونی سازمانی انجام شد.
وی تاکید کرد: پیش از این ارائه همه سرویس های مخابراتی به منازل سازمانی بر بستر کابل مسی بود که به دلیل فرسودگی، افت کیفیت خدمات و نارضایتی همکاران ساکن، با دریافت مجوز لازم از شرکت مخابرات استان خوزستان، کابل اندازی فیبر نوری درون شهری از حوضچه های شرکت یاد شده حدفاصل منازل تا ساختمان اداری منطقه خوزستان به طول حدود ۲ کیلومتر انجام شد.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان
توزیع بیش از ۱۱۷ میلیون لیتر بنزین و ۱۴۵ میلیون لیتر نفتگاز
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان از توزیع بیش از ۱۱۷ میلیون لیتر بنزین و ۱۴۵ میلیون لیتر نفت گاز در سه ماه نخست امسال در سطح منطقه خبر داد.
محمد بنی سعید در این باره گفت: در بازه زمانی یادشده، این مقدار بنزین و نفتگاز در سطح منطقه توزیع شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال به ترتیب ۱۲ و ۱۴ درصد رشد داشته است.
وی افزود: این مقدار افزایش نشان از سرعت عمل و دقت واحدهای عملیاتی منطقه در زمینه سوخت رسانی به موقع به شهروندان و هموطنان عزیز است.
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه آبادان تأکید کرد: به منظور خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم، نظارت های ویژه ای بر نحوه عملیات سوخت رسانی جایگاه های عرضه سوخت منطقه به صورت مستمر و منظم انجام می شود تا همواره مجاری عرضه سوخت با همه امکانات رفاهی در خدمت رسانی به مردم فعال تر باشند.
بنی سعید تصریح کرد: منطقه آبادان دارای ۵۴ جایگاه عرضه سوخت بنزین و نفتگاز و ۲۰ جایگاه عرضه سی ان جی است که وظیفه سوخت رسانی به مردم را به عهده دارند.