شرکت نفت و گاز اروندان
آبرسانی به روستاهای غرب کارون در خرمشهر
شرکت نفت و گاز اروندان در عمل به مسئولیت اجتماعی، با احداث خط لوله آب از تصفیه خانه خود در غرب کارون به روستای سبعه، مشکل کم آبی هفت روستای غرب کارون را برطرف کرد.
آب، مایه حیات است و نبود آن، زندگی را به کام مردم تلخ می کند. سال هاست که اهالی روستاهای غرب کارون با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کردند، اما حالا با احداث خط لوله آب از سوی شرکت نفت و گاز اروندان، لبخند دوباره بر لبانشان نقش بسته است.
عبدالله عذاری اهوازی، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان گفت: با توجه به مشکل های آبی در برخی روستاهای دهستان غرب کارون، بخش مرکزی شهرستان خرمشهر، جاده امام جعفرصادق(ع) ، این شرکت در ادامه عمل به انجام مسئولیت اجتماعی خود اقدام به راه اندازی خط لوله آب از تصفیه خانه آب سبعه تأسیسات خود به روستاهای غرب کارون و حومه شهرستان خرمشهر کرد.
وی ادامه داد: با بهره برداری از این خط لوله در هر ساعت ۳۰مترمکعب آب به روستاهای این منطقه ارسال می شود.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بی سابقه دانستن این کمک رسانی افزود: این آب برای استفاده به روستاهای سبعه، دیم ابن نجم، فدک، ام التمن، سوی چیتی ۱، سوی چیتی ۲ و سوی چیتی ۳ ارسال و مشکل کم آبی در این ۷ روستا از اوسط اردیبهشت امسال تاکنون به طور کامل برطرف شده است.
عذاری اهوازی ضمن تشکر از تلاش جهادی همکاران خود در برقراری این خدمت بزرگ و ارزشمند به ساکنان محلی گفت: تا قبل از اینکه پروژه طرح بزرگ آبرسانی غدیر که از سوی اداره آبفای شهرستان خرمشهر در حال پیگیری است و تا نزدیکی این روستاها پیش آمده به اتمام برسد، ما در خدمت رسانی به مردم شریف این منطقه از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد و در کنار آنها خواهیم بود.
با احداث این خط لوله، فصل تازه ای در زندگی اهالی روستای سبعه و روستاهای اطراف آغاز شده است. دسترسی پایدار به آب آشامیدنی سالم، افزون بر بهبود کیفیت زندگی، به افزایش بهره وری در بخش کشاورزی و دامداری نیز کمک شایانی می کند. این پروژه نشان داد که صنعت نفت و گاز می تواند فراتر از تولید انرژی، نقش موثری در توسعه پایدار مناطق محروم ایفا کند.
با این اقدام، شرکت نفت و گاز اروندان نه تنها به نیاز اولیه مردم پاسخ داده، بلکه گامی مهم در جهت محرومیت زدایی و ایجاد توسعه متوازن برداشته است.
بهداشت و درمان صنعت نفت
اعطای رتبه برتر اعتباربخشی ملی به بیمارستان نفت اهواز
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز از کسب رتبه یک برتراعتباربخشی ملی از سوی بیمارستان بزرگ نفت اهواز خبر داد.
بهرام دهقان در نشستی با حضور مدیران و مسئولان واحدهای مختلف و کارشناسان و دست اندرکاران حوزه اعتباربخشی بیمارستان بزرگ نفت اهواز بیان کرد: بیمارستان بزرگ نفت اهواز، در ششمین دوره ارزیابی اعتباربخشی ملی، با بالاترین میزان تحقق استاندارد و سنجه های اعتباربخشی، موفق به کسب رتبه یک برتر اعتباربخشی بیمارستانی شده است.
وی افزود: با کسب رتبه یک برتر اعتباربخشی، بیمارستان بزرگ نفت اهواز به عنوان یکی از بهترین بیمارستان های سطح کشور شناخته شده است.
رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با بیان اینکه اعطای رتبه اعتباربخشی بیمارستان ها و مراکز بهداشتی و درمانی پس از ارزیابی گروه های مختلف مدیریتی، درمانی و بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجام می شود، گفت: بیمارستان بزرگ نفت اهواز در اعتباربخشی پنج دوره گذشته، یک بار موفق به کسب درجه یک عالی و چهار بار موفق به کسب درجه یک شده بود و امسال توانست با ارائه خدمات مطلوب درمانی رتبه یک برتر اعتباربخشی را کسب کند.
دهقان تأکید کرد: در سال های اخیر تلاش کرده ایم با ایجاد زیرساخت های لازم، با تشکیل کارگروه های کیفی در هر واحد، ارائه آموزش های تخصصی به کارکنان به منظور افزایش دانش و مهارت ایشان و اصلاح و بهبود فرایندهای کاری، کیفیت و کمیت خدمات درمانی را ارتقا دهیم که این عوامل به کسب این نتیجه مطلوب منجر شده است.
وی ارتقای کمی و کیفی خدمات، ارتقای ایمنی بیمار، حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص در رشته های خاص و به صورت مقیم در بیمارستان، وجود تجهیزات و امکانات پیشرفته و به روز، زیرساخت های نرم افزاری مناسب، وضع بهداشتی بیمارستان، تکریم ارباب رجوع و رضایتمندی بیماران و مراجعان را از شاخص های مؤثر در اعتباربخشی بیمارستان ها دانست.
براساس این گزارش، فرایند ارزیابی کشوری اعتباربخشی بیمارستان بزرگ نفت اهواز از سوی گروه ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خرداد امسال انجام شد. در این دوره، بیمارستان بزرگ نفت اهواز براساس سنجه های جامع اعتباربخشی شامل بخش های مدیریت و رهبری، مراقبت و درمان و حقوق گیرنده خدمت ارزیابی شد.
در ارزیابی امسال بیمارستان نفت اهواز تنها بیمارستان در استان خوزستان و تنها بیمارستان از بیمارستان های سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت است که در ارزیابی و اعتباربخشی موفق به کسب رتبه یک برتر شده است.
شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه سبزوار
اضافه شدن 32 نفتکش به ناوگان سوخت رسانی
مدیر شرکت ملی پخش فراورده های نفتی منطقه سبزوار از افزایش ۳۲ دستگاه نفتکش در قالب سه شرکت تعاونی جدید به ناوگان حمل و نقل فراورده های نفتی منطقه خبر داد.
حمید مظفری نژاد با اشاره به حجم بالای عملیات انبار نفت شهید محمدیانی منطقه گفت: به منظور سوخت رسانی هرچه مطلوب تر به هموطنان و تأمین و توزیع سوخت مورد نیاز منطقه، اقدام های لازم برای دریافت مجوز جذب نفتکش انجام شد و به لطف خدا با توجه به نیاز موجود، ۳۲ دستگاه نفتکش جذب و فعالیت خود را آغاز کرد.مظفری نژاد بیان کرد: تعداد نفتکش های فعال منطقه ۶۵ دستگاه بود که با فعالیت شرکت های جدید به ۹۷ دستگاه رسیده است. مدیر منطقه سبزوار یادآور شد: با فعالیت این شرکت ها، زمینه اشتغال زایی برای ۶۴ نفر فراهم شده است.
با راه اندازی شرکت های جدید، شمار شرکت های حمل و نقل فراورده های نفتی در منطقه سبزوار به چهار شرکت تعاونی افزایش یافت.
شرکت پالایش نفت آبادان
رونمایی از 2فروند شناور ساخت داخل
رئیس بندر صادراتی ماهشهر از آمادگی بارگیری دو فروند شناور طناب گیر تخصصی خبر داد و گفت: پروژه ساخت شناورهای طناب گیر کشتی در شرکت پالایش نفت آبادان دستاوردی بزرگ به شمار می آید و ۷۵درصد تجهیزات این شناورها از سوی شرکت دانش بنیان سیراف ساخته و طراحی شده است.
عباس شریداوی صبح چهارشنبه، هفتم شهریور در نشست رونمایی از شناورهای طناب گیر کشتی که با حضور صادق توفیقی، رئیس عملیات دریایی بندر صادراتی ماهشهر و حسن ضیائی، مدیرعامل شرکت فن آوران سیراف در شهرک صنعتی پرند برگزار شد، با بیان اینکه بندر صادراتی ماهشهر، هاب انرژی ایران در صادرات واردات فراورده های نفتی است، اظهار کرد: برای انجام صادرات نیازمند پهلوگیری و پهلودهی کشتی های بزرگ در بندر هستیم که تکمیل این اقدام مهم بدون شناورهای طناب گیر کشتی امکان پذیر نیست.
وی ادامه داد: به منظور صادرات فراورده های نفتی و بهره گیری از ظرفیت های داخلی برای رفع موانع تولید و حمایت از شرکت های دانش بنیان، با برگزاری مناقصه های متفاوت و با نرخ مناقصه ۶۳۰ میلیارد ریال با شرکت فن آوران سیراف برای ساخت شناورهای طناب گیر کشتی وارد همکاری شدیم.
رئیس بندر صادراتی ماهشهر با بیان اینکه هم اکنون دو فروند شناور طناب گیر تخصصی آماده بارگیری است، افزود: این پروژه در شرکت پالایش نفت آبادان دستاوردی بزرگ به شمار می آید و ۷۵درصد تجهیزات این شناورها از سوی شرکت دانش بنیان سیراف ساخته و طراحی شده است.
شریداوی با بیان اینکه این شناورها مطابق نیازهای کنونی موجود طراحی و ساخته شده است، گفت: پالایشگاه آبادان می توانست مشابه این قایق ها را از کشورهای همجوار و با صرف وقت کمتر، دسترسی راحت تر و قیمت همتراز وارد کند، اما قایق های ساخته شده مطابق با نیازهای فعلی بندر صادراتی ماهشهر و با استفاده از روزآمدترین فناوری ها موجود طراحی و ساخته شده است.
وی با تأکید بر اینکه اگر این شناورها از سوی شرکت فن آوران سیراف ساخته نمی شد ۹۰درصد عملیات صادرات و واردات بندر صادراتی ماهشهر دچار اختلال می شد، ادامه داد: فرایند استخراج، پالایش و صادرات نفت خام مانند زنجیره ای متصل به هم هستند و با اختلال در عملیات صادرات بندر ماهشهر نیازها و انتظارهای صنعت پالایش و پخش فراورده های نفتی کشور به درستی برآورده نمی شد و این اتفاق کل کشور را از نظر بهره برداری، درآمدهای مالی و ارزی به چالش می کشید. مدیرعامل شرکت فن آوران سیراف نیز در حاشیه این نشست با بیان اینکه توجه مستقیم به نیازهای مشتری از جمله مزیت های این شرکت است، افزود: در ارتباط مؤثر با کارفرما موفق به ساخت شناورهای طناب گیر کشتی شدیم و توانستیم زنجیره تأمین در تولیدات داخل را در ساخت این شناور تا ۷۵درصد افزایش دهیم. رئیس عملیات دریایی بندر صادراتی ماهشهر نیز در ادامه با بیان اینکه بندر صادراتی ماهشهر یکی از راهبردی ترین آبراه های ایران به شمار می رود، تصریح کرد: شناورهای طناب گیر تکمیل کننده عملیات کشتیرانی است و اهمیت ویژه ای در صادرات فراورده های نفتی دارد، زیرا صادرات فراورده های نفتی بدون این شناورها انجام نمی شود.
ثبت رکورد تولید محصولات پتروشیمی برای دومین بار
پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه برای دومین بار در سال ۱۴۰۳ موفق شد رکورد تولید ماهانه خود را جابه جا کند. این شرکت موفق شد با تولیدی نزدیک به ظرفیت اسمی، رکورد تولید ماهانه خود را ارتقا دهد. مهرداد مظفری، مدیرعامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه، با اشاره به رکوردشکنی دوباره تولید بیان کرد: این شرکت مرداد ۱۴۰۳ مقدار ۱۵۰ هزار و ۱۱۳ تن متانول معادل با ۹۷درصد ظرفیت اسمی و ۱۰۳درصد نسبت به برنامه تعیین شده تولید کرد که این بیشترین مقدار تولید از ابتدای راه اندازی تاکنون بوده است. وی با مقایسه حجم تولید در سال ۱۴۰۳ با پارسال تصریح کرد: حجم تولید کیمیای پارس خاورمیانه در مرداد ۱۴۰۲، ۵۴ هزار و ۱۶۸ تن متانول بوده است که در مرداد ۱۴۰۳ با افزایش ۱۷۷درصدی در تولید روبه رو شد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه همچنین با اشاره به رکورد قبلی تولید یادآور شد: تا پیش از این کیمیای خاورمیانه موفق شده بود در اردیبهشت امسال ۱۳۷ هزار و ۸۴۴ تن متانول تولید کند که این رقم با افزایش ۹درصدی در مرداد به بالای ۱۵۰ هزار تن رسید و سبب ثبت آماری جدید در این زمینه شد.
بهره برداری از 2 مرکز عرضه سوخت در سیستان وبلوچستان
جایگاه عرضه بنزین شهرداری علی اکبر و تأسیسات سیلندرپرکنی گاز مایع هامون در سیستان وبلوچستان همزمان با هفته دولت افتتاح به بهره برداری رسید.
قربانعلی مردانی، مدیر منطقه زاهدان، دراین باره گفت: با هدف توسعه زیرساخت های سوخت رسانی و برخورداری بهتر مردم از خدمات دولت و ارائه خدمات مطلوب، جایگاه عرضه سوخت شهرداری علی اکبر و تأسیسات سیلندرپرکنی گاز مایع هامون، روز چهارشنبه (هفتم شهریور) با حضور مقام های محلی در ناحیه زابل به بهره برداری رسید.
وی افزود: جایگاه عرضه سوخت شهرداری علی اکبر هفتادوهشتمین جایگاه منطقه زاهدان است که با هدف توسعه خدمات، در شهرستان هامون ناحیه زابل به بهره برداری رسید. این جایگاه دارای یک سکو و چهار نازل عرضه بنزین و ۴۵ هزار لیتر ظرفیت ذخیره سازی است. همچنین این جایگاه به طرح کهاب (کاهش، هدایت، انتقال و بازیافت بخار بنزین)، به روزترین سامانه دوربین مداربسته برخط، و سایر تجهیزات و استانداردهای تعریف شده مجهز است و برای ۱۰ نفر از افراد بومی منطقه اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه زاهدان همچنین گفت: گشایش یک باب تأسیسات سیلندر پرکنی در شهرک صنعتی محمدآباد شهرستان هامون از دیگر طرح های شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ناحیه زابل است که با حضور مقام های محلی، روز چهارشنبه به بهره برداری رسید.